Άγρια κόντρα Παναγόπουλου - Γκιόκα με καταγγελίες για μπράβους σε εργατικό συνέδριο

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος
Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος EUROKINISSI

Ο Βουλευτής του ΚΚΕ προχώρησε σε βαριές καταγγελίες μέσω του News 24/7 στους 88.6 για να έρθει σκληρή απάντηση από τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ λίγη ώρα αργότερα. Αφορμή όσα θλιβερά συνέβησαν στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

"Στα βίντεο είδα νέους μεγαλόσωμους ανθρώπους να υβρίζουν, να προπηλακίζουν και να χτυπούν σχολικές καθαρίστριες. Να τους σκίζουν τις ταυτότητες με τις οποίες ήταν διαπιστευμένες να ψηφίσουν. Να μπουκάρουν ορδές μη συνέδρων, μελών του ΠΑΜΕ σε ένα ξενοδοχείο με κίνδυνο για τη ζωή ανθρώπων και να απαγορεύουν στους νόμιμα εκλεγμένους συνέδρους να κάνουν το συνέδριό τους. Τραμπουκίζουν". Αυτά απάντησε στις καταγγελίες του βουλευτή του ΚΚΕ κ.Γκιόκα περί φουσκωτών και μπράβων στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, μιλώντας στον News 24/7 στους 88.6 και στον Βασίλη Σκουρή και την Αγγελική Σπανού ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος κάνοντας λόγο για αντίστοιχα περιστατικά στο εργατικό κέντρο της Αθήνας αλλά και της Πάτρας το οποίο όπως είπε έχουν καταλάβει παρά τις καταδικαστικές αποφάσεις.

"Χθες διέρρηξαν τις κλειδαριές στο εργατικό κέντρο Κέρκυρας" συνέχισε και κατήγγειλε ότι έδειραν την Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης. Μίλησε για "κατ'επάγγελμα εργολάβους της εργατικής τάξης" και ότι κατηγορούν τα συνδικάτα ότι είναι εργοδοτικά. "Το ΠΑΜΕ με αυτές τις πρακτικές δουλεύει για λογαριασμό της κυβέρνησης" τόνισε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

ADVERTISING

Ακούστε τις καταγγελίες Γκιόκα που προκάλεσαν την αντίδραση Παναγόπουλου:

SHARE:

24Media Network