Αγρίνιο: Νεκρή, σε βάθος 18 μέτρων στη λίμνη Στράτου, βρέθηκε η 35χρονη αγνοούμενη

Αγρίνιο: Νεκρή, σε βάθος 18 μέτρων στη λίμνη Στράτου, βρέθηκε η 35χρονη αγνοούμενη

Με τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία του θρίλερ στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς οι φόβοι συγγενών και φίλων επιβεβαιώθηκαν - Δύτες εντόπισαν και ανέσυραν τη σορό της 35χρονης.

Νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της -που εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης από δύτες της ΕΜΑΚ στον πυθμένα της λίμνης Στράτου στην Αιτωλοακαρνανία σε βάθος 18 μέτρων– βρέθηκε η 35χρονη γυναίκα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τη Δευτέρα.

Οι έρευνες είχαν εστιάσει στο συγκεκριμένο σημείο καθώς χθες εντοπίστηκαν κομμάτια του οχήματος και κηλίδες καυσίμου στην επιφάνεια της τεχνητής λίμνης από την πλευρά της Σπολάιτας, ευρήματα που οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως η γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητο στη λίμνη, όπως και επιβεβαιώθηκε.

Το αυτοκίνητο ανασύρθηκε με ειδικό γερανό ενώ η σορός της άτυχης γυναίκας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αναγνωρίστηκε από συγγενικό της πρόσωπο, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Σημειώνεται ότι στο σημείο ως επικεφαλής των ερευνών βρισκόταν ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχος Ιωάννης Πετρούτσος , ο διοικητής των Π.Υ. του νομού Αιτωλοακαρνανίας Χριστόφορος Μπόκας , ο διοικητής της Π.Υ. Αγρινίου Στρ. Πετράκης και ο διοικητής 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι το θρίλερ άρχισε τη Δευτέρα ο σύζυγός της γυναίκας δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές. Η γυναίκα φέρεται να έφυγε από το σπίτι της με το αυτοκίνητό της, έχοντας μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα