Αιγάλεω: Μυστήριο με την πτώση της τρανς ακτιβίστριας Κασσιόπης από τον 3ο όροφο εμπορικού κέντρου

Αιγάλεω: Μυστήριο με την πτώση της τρανς ακτιβίστριας Κασσιόπης από τον 3ο όροφο εμπορικού κέντρου
Κασσιόπη Κλέπκου instagram

Η 28χρονη Κασσιόπη Κλέπκου τραυματίστηκε βαριά όταν έπεσε από τον 3ο όροφο εμπορικού κέντρου στο Αιγάλεω την προηγούμενη Τετάρτη. Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα από την αστυνομία.

Βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου στο οποίο νοσηλευόταν η τρανς ακτιβίστρια Κασσιόπη Κλέπκου, μετά από πτώση της από τον 3ο όροφο εμπορικού κέντρο στο Αιγάλεω την προηγούμενη Τετάρτη.

Τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα επιχειρήσουν να την ξυπνήσουν προκειμένου να δοθούν οι απαντήσεις για τη μοιραία πτώση.

Αρχικά το σενάριο εγκληματικής ενέργειας είχε αποκλειστεί, όμως οι καταθέσεις συγγενών και φίλων της, οι οποίοι έκαναν λόγο για μια κοπέλα που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα, άφησαν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Οι αρμόδιοι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας γύρω από το εμπορικό κέντρο καθώς και μαρτυρίες που θα δείξουν τι πραγματικά συνέβη τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου.

Εργαζόμενοι στο εμπορικό κέντρο της Ιεράς Οδού αναφέρουν πως την είχαν δει να κυκλοφορεί στο κτίριο τις προηγούμενες ημέρες ενώ άνθρωποι του κύκλου της υποστηρίζουν πως η διάθεσή της ήταν καλή και δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το κύμα συμπαράστασης είναι μεγάλο ενώ στο Facebook κυκλοφορεί μια φωτογραφία της 28χρονης, όπου καλεί οποιονδήποτε μπορεί να είχε δει την Κασσιόπη να δώσει στοιχεία για το ατύχημα.

Πρόκειται για ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Με πλούσια ακτιβιστική δράση έχει συμμετάσχει στο Thessaloniki Queer Arts Festival, έχει πρωταγωνιστήσει στο project Milky Way, μια μίνι σειρά 8 επεισοδίων καθώς και στο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή Bhukhurah.

Πρόσφατα αποφοίτησε και από το τμήμα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα