Αίγιο: Διασωληνωμένη 23χρονη που έπεσε από τον 5ο – Τι καταγγέλλει ο πατέρας της

Αίγιο: Διασωληνωμένη 23χρονη που έπεσε από τον 5ο – Τι καταγγέλλει ο πατέρας της
Το νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας Eurokinissi

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 23χρονη που, για άγνωστο λόγο, έπεσε στο κενό από τον 5ο οροφο πολυκατοικίας στο Αίγιο, μπροστά στα μάτια της μητέρας της.

Διασωληνωμένη νοσηλεύεται μια 23χρονη που έπεσε στο κενό από τον 5ο οροφο πολυκατοικίας στο Αίγιο.

Ηταν περίπου μία το μεσημέρι της Τρίτης (9/8), όταν μαζί με τη μητέρα της επισκέφθηκαν το διαμέρισμα όπου επρόκειτο να μετακομίσει προκειμένου να επιβλέψουν τις εργασίες ανακαίνισης. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η νεαρή βγήκε στο μπαλκόνι και «βούτηξε» στο κενό.

Βαριά τραυματισμένη, καθώς την πτώση της ανέκοψε θάμνος, μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Αιγίου και εν συνεχεία λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της διεκομίσθη στην Πάτρα, στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας».

Τραγική φιγούρα η μητέρα της, που κατά πληροφορίες έτρεξε να «κρατήσει» την κόρη της, αλλά δεν πρόλαβε…

Η κοπέλα που δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, το απόγευμα της Τρίτης υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η 23χρονη διέμενε στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό μαζί με τους γονείς της και στον από πάνω όροφο ήταν το διαμέρισμα της γιαγιάς της, όπου ανακαινιζόταν, καθώς είχε ληφθεί η απόφαση να μείνει μόνη της.

“Μπαμπά, κάτι μου έριξαν στο ποτό”

Το τελευταίο διάστημα η νεαρή εμφάνιζε απώλεια συνείδησης που όπως καταγγέλλει στην «Π» ο πατέρας της, προήλθε μετά από κατανάλωση ποτού σε πρόσφατη βραδινή έξοδο, σε παραλιακό κατάστημα της Δυτικής Αιγιάλειας.

«Είχε πάει για ποτό και από τότε δεν είναι καλά. Μου είπε, μπαμπά κάτι μου έριξαν στο ποτό. Το έχουν πάθει άλλες δυο φίλες της» δήλωσε στην «Π» συμπληρώνοντας πως «σπρώχνουν ναρκωτικά, έχω κάνει καταγγελία στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ να ψάξουν το θέμα».

Πρόσφατα η 23χρονη εξαφανίστηκε από το αυτοκίνητο της μητέρας της στο κέντρο του Αιγίου, με τις Αρχές να κινητοποιούνται για τον εντοπισμό της, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε.

Πληροφορίες θέλουν η νεαρή μετά την ξαφνική εκδήλωση του προβλήματος υγείας και υπό το φόβο να κάνει κακό στον εαυτό της, βρισκόταν υπό την συνεχεία εποπτεία της οικογένειας της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα