Αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή στον τράπερ

Αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή στον τράπερ
Ποινική δίωξη κατά του Thug Slime και τριών ακόμα INTIME NEWS

Ποινή φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή, επέβαλε η ελληνική Δικαιοσύνη στο γνωστό τράπερ για την αιματηρή συμπλοκή που είχε σημειωθεί σε καφετέρια στον Κολωνό στις αρχές Νοεμβρίου.

Ποινή φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή, επέβαλε η ελληνική Δικαιοσύνη στον γνωστό τράπερ για την αιματηρή συμπλοκή που είχε σημειωθεί σε καφετέρια στον Κολωνό στις αρχές Νοεμβρίου, αναγνωρίζοντας του το ελαφρυντικό της νεαρής ηλικίας.

Αντίστοιχη ήταν η ετυμηγορία του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου και για τους υπόλοιπους τρεις κατηγορούμενους. Την ίδια ποινική μεταχείριση με τον τράπερ επεφύλαξε το δικαστήριο και για ακόμη έναν, ενώ φυλάκιση 36 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στον άνδρα, ο οποίος φέρεται ότι ήταν ο πρώτος που ήρθε σε αντιδικία με τον υπάλληλο της καφετέριας. Οι τρεις καταδικασθέντες κρίθηκαν ένοικοι για βαριά σωματική βλάβη από κοινού, οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ αθώος κρίθηκε ο τέταρτος κατηγορούμενος, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Αντίθετη ήταν η εισήγηση του εισαγγελέα ο οποίος πρότεινε τη μετατροπής της κατηγορίας προς το επιεικέστερο χωρίς αυτό να γίνει τελικά δεκτό. «Δεν προέκυψε το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης. Δεν προέκυψε κίνδυνος ζωής του παθόντος, ούτε σοβαρός ακρωτηριασμός, ούτε εμποδίστηκε σημαντικά και για μεγάλο διάστημα η καθημερινότητα του» ανέφερε ο εισαγγελικός λειτουργός, ζητώντας την μετατροπή της κατηγορίας από βαριά σωματική βλάβη, σε επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο δικαστήριο, υπήρχε αντιδικία μεταξύ του θύματος και των κατηγορουμένων, η οποία αφορούσε στην «εριστική στάση» του υπαλλήλου της καφετέριας. «Είναι ομάδα, έτσι λειτουργούν αυτοί, το έχουν κάνει ξανά, απλά δεν υπήρχαν μάρτυρες, εγώ είμαι τυχερός διότι έγινε στο μαγαζί» ανέφερε το θύμα κατά την κατάθεσης του. Αν και υποστήριξε πως δεν υπήρχε ανθρωποκτόνος πρόθεση, επεσήμανε ότι σίγουρα επεδίωκαν τον τραυματισμό του: «Πιστεύω ότι είχαν πρόθεση να με τραυματίσουν, ήρθαν να με «σφάξουν» χωρίς κανένα λόγο. Με απειλούσαν ότι θα τα ξαναπούμε. Τους φαινόταν αστείο. Ο Χ. μου είπε ότι θα με πυροβολήσει κιόλας και θα τα ξαναπούμε». Όπως περιέγραψε, έξω από το μαγαζί στο οποίο εργαζόταν «αντίκρισα τρια άτομα μεταξύ των οποίων και ο τράπερ, με ένα μαχαίρι στο χέρι. Μπαίνω μέσα στο μαγαζί και έρχονται από πίσω μου. Με κρατάει ο Χ. και ο Π. με τον τράπερ με μαχαίρωσαν από πίσω στα πόδια, μηρό, μπράτσο, είχα αιμορραγία. Έτρεξα φοβούμενος για τη ζωή μου. Φύγανε τρέχοντας πιο πάνω δεν προλάβαιναν να μπουν στο αμάξι» είπε χαρακτηριστικά.

Τράπερ: “Πήγα να τους χωρίσω κρατώντας το μαχαίρι”

Ο γνωστός τράπερ απολογούμενος δήλωσε μετανιωμένος και έτοιμος να κάνει μία νέα αρχή. «Δε θέλω να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Θέλω να τελειώνουμε. Έχω ζητήσει από μεσιτικό γραφείο να μου βρει σπίτι για να αλλάξω γειτονιά να μείνω μακριά από αυτά τα πράγματα» κατέθεσε. Παράλληλα, υποστήριξε ότι στο παρελθόν το θύμα ήταν εριστικό και προκλητικό, καθώς κι ότι ένας με των αυγκατηγοεούμενων του ήταν «αναστατωμένος» με τον υπάλληλα, ο οποίος «πέρασε από το σημείο που βρισκόμασταν και έκανε χειρονομίες προς σε εμάς». Σύμφωνα με τον τράπερ, «αναστατωθήκαμε μεταξύ μας και είπαμε να πάμε στο μαγαζί που δουλεύει για να συζητήσουμε. Βγαίνουμε από το αμάξι, ο παθών ήταν απ’έξω και άρχισε να μας βρίζει. Ο Χ. τον ακολούθησε στο μαγαζί. Το θύμα έκανε συνεχώς μια κίνηση ότι θα βγάλει μαχαίρι από την τσέπη. Πήραμε τις πεταλούδες από το αμάξι και τις κρατούσαμε στο χέρι. Ανέβηκε η ένταση, προσπάθησα να τους χωρίσω και πάνω στο μπουλούκι έγινε ότι έγινε». Πρόσθεσε ότι το θύμα άρχισε να τρέχει προς το μέρος τους με μαχαίρι και να τους λέει «θα πεθάνετε», ενώ ο τελευταίος πέτυχε τον Β. κάτω από το στήθος.

Προεδρος: Πήγατε να τους χωρίσετε με τα μαχαίρια στο χέρι;

Τραπερ: Ναι δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή.

Πρόεδρος: Πήρατε μαχαίρια για να τους χωρίσετε;

Τραπερ: Πήγαμε όταν έκανε την κίνηση αυτή.

Προεδρος: Ναι, αλλά δεν έβγαλε τίποτα.

Τραπερ: Εγώ σας λέω πως σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω το μαχαίρι.

Προεδρος: Ναι αλλά το χρησιμοποιήσατε;

Τραπερ: Πάνω στο πέρα δώθε.

Προεδρος: Μαχαιρώσατε;

Τραπερ: Δεν το θυμάμαι. Λογικά όχι, αλλά μάλλον έγινε. Δεν είχα πρόθεση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα