Αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Μπροστά στη Δικαιοσύνη ξανά ο τράπερ

Αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Μπροστά στη Δικαιοσύνη ξανά ο τράπερ
ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΕΝΟΡΜΑΝ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο γνωστός τράπερ κατηγορείται για την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό στις αρχές Νοεμβρίου και θα δικαστεί σήμερα μαζί με ακόμη τρία άτομα.

Μπροστά στους ανθρώπους που του έστειλαν στο νοσοκομείο, έχοντας δεχθεί μαχαιριές στο σώμα του, θα βρεθεί για πρώτη φορά μετά το περιστατικό ο υπάλληλος της καφετέριας στον Κολωνό, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από γνωστό τράπερ και τρία ακόμη άτομα.

Η δίκη έχει προσδιοριστεί ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, το οποίο κατά την προηγούμενη δικάσιμο είχε αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσης, προκειμένου να κλητευθεί το θύμα της συμπλοκής. Πάντως, ο τράπερ ο οποίος κατηγορείται πως μαζί με ένα ακόμη άτομο ήταν αυτός που έπληξε με μαχαίρι το θύμα, έχει παρουσιαστεί μεταμελημένος μπροστά στις αρχές, γραμμή που αναμένεται να τηρήσει και σήμερα για την όσο το δυνατόν ευνοϊκότερη μεταχείρισή του. «Μετανιώνω για αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε. Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό» είχε πει κατά την προηγούμενη συνεδρίαση.

Μάλιστα, σε έναν έντονο διάλογο με τον εισαγγελέα της έδρας, ο οποίος υποστήριξε πως ο ίδιος δεν θα ήταν επιεικής με τους κατηγορούμενους, ο τράπερ είχε υποστηρίξει: «Απλά φοβηθήκαμε, έπρεπε να αμυνθούμε. Έγινε εκείνη τη στιγμή, δεν ήταν προμελετημένο. Εμείς απλά πήγανε να πάρουμε καφέ». Πρόσθεσε ότι επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό, καθώς -όπως είπε- «χτύπησε τον κολλητό μου και ένα φίλο μου. Ήμουν σε αδρεναλίνη σε άσχημη κατάσταση. Ποτέ δε θα το κάνουμε ξανά, το έχουμε πει μεταξύ μας, ήταν λάθος, θα αποφεύγουμε αυτό το άτομο».

Συνολικά στο εδώλιο κάθονται τέσσερις κατηγορούμενοι, στους οποίους έχουν αποδοθεί κατά περίσταση τα πλημμελήματα της βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού, της συνέργειας στο παραπάνω αδίκημα και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Ωστόσο, όταν το δικαστήριο ανέβαλε τη διαδικασία, αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους, επιβάλλοντας σε όλους τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο ΑΤ εντός πρώτου πενθημέρου εκάστου δεκαήμερου μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και την καταβολή εγγυοδοσίας έως 2.000 ευρώ σε κάθε κατηγορούμενο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα