'Άκυρο' στη Χρυσή Αυγή απ' τη ΔΕΘ – Ψάχνουν άλλο χώρο για την εκδήλωση

Ο βουλευτής της Χρυσήας Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης βγαίνει από τις φυλακές Κορυδαλλού την τετάρτη 1 Ιουλίου 2015. Το Συμβούλιο Εφετών, ένα χρόνο μετα την προφυλάκιση του βουλευτή για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής αποφάσισε την αποφυλάκισή του. Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι της μη συμμετοχής σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια πλην του ελληνικού κοινοβουλίου, της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του και απαγόρευσης εξόδου απο τη χώρα.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο βουλευτής της Χρυσήας Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης βγαίνει από τις φυλακές Κορυδαλλού την τετάρτη 1 Ιουλίου 2015. Το Συμβούλιο Εφετών, ένα χρόνο μετα την προφυλάκιση του βουλευτή για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής αποφάσισε την αποφυλάκισή του. Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι της μη συμμετοχής σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια πλην του ελληνικού κοινοβουλίου, της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του και απαγόρευσης εξόδου απο τη χώρα. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Όπως δήλωσε η διοίκηση της ΔΕΘ δεν είχαν ενημερωθεί ότι πρόκειται για εκδήλωση της Χ.Α. αλλά του ιδρύματος ΑΙΓΙΣ

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά σε αίθουσα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και του Εθνικού Ριζοσπαστικού Κόμματος Σερβίας, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με το thestival.gr η διοίκηση της ΔΕΘ ακύρωσε τη συμφωνία για την παραχώρηση αίθουσας στην Χρυσή Αυγή καθώς όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ, Κυριάκος Ποζρικίδης, δεν γνώριζαν ότι πρόκειται για εκδήλωση της Χ.Α. «Μας είπαν ότι πρόκειται για μία εκδήλωση που διοργανώνει το Ίδρυμα ΑΙΓΙΣ. Δεν ξέραμε ότι από πίσω βρίσκεται η Χρυσή Αυγή» δήλωσε στο thestival.gr ο κ. Ποζρικίδης.

Έτσι, η Χρυσή Αυγή αναζητά νέο χώρο ενώ σημειώνεται πως κατά την ώρα της εκδήλωσης με ομιλητή – συντονιστή τον Ηλία Κασιδιάρη, έχουν καλέσει σε αντιφασιστική συγκέντρωση στην Καμάρα ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η διαδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 5 το απόγευμα αλλά η πορεία αυτής θα εξαρτηθεί απ' τον χώρο που θα γίνει η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θεσσαλονίκη: Αντιεξουσιαστικό κάλεσμα κατά της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής

SHARE: