Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Τα μέτρα της ΕΛΑΣ - Οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις

Στην οδό Τζαβέλα, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.
Στην οδό Τζαβέλα, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος. NEWS 24/7 - ΜΑΝΟΣ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ

Σε ισχύ είναι σήμερα τα μέτρα της ΕΛΑΣ για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. 5.000 αστυνομικοί επί ποδός. Σε εξέλιξη η συγκέντρωση στα Προπύλαια.

Σε ισχύ είναι σήμερα τα μέτρα της ΕΛΑΣ για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και διαδηλώσεων μνήμης για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Επί ποδός στην περιοχή της πρωτεύουσας θα είναι 4.000-5.000 αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, ενώ θα χρησιμοποιηθούν τα ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. για επιτήρηση όπως και τα drones που θα δίνουν εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και σε επιφυλακή θα βρίσκονται και τα υδροβόλα οχήματα της Αστυνομίας "Αίαντες".

ADVERTISING

Στην Αθήνα, λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για σήμερα στο κέντρο της Πρωτεύουσας, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής έχουν προγραμματισθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Κλειστός θα είναι ο σταθμός του μετρό "Πανεπιστήμιο" από τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Παρακαλούνται οι οδηγοί, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Οι συγκεντρώσεις και πορείες που έχουν προγραμματιστεί, στην Αθήνα είναι στα Προπύλαια, στις 12 το μεσημέρι και στις 6 το βράδυ, ενώ στις 6 είναι προγραμματισμένη και συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη, στην Καμάρα. Ανάλογα καλέσματα έχουν πραγματοποιηθεί και σε άλλες πόλεις της χώρας, όπως Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Λαμία, Αγρίνιο, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Καβάλα, Κέρκυρα και Καρδίτσα.

Ήδη κόσμος έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται στα Προπύλαια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Γρηγορόπουλος
SHARE:

24Media Network