Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Σπουδαία κίνηση της οικογένειάς του – Μέρος από τα έσοδα των μεταλλίων του στους πληγέντες της Κρήτης

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Σπουδαία κίνηση της οικογένειάς του – Μέρος από τα έσοδα των μεταλλίων του στους πληγέντες της Κρήτης
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης INTIME

Η οικογένεια Αλέξανδρου Νικολαΐδη ανακοίνωσε πως θα διαθέσει ένα μέρος των εσόδων από τα αντικείμενα του Ολυμπιονίκη που θα δημοπρατηθούν σε όσους χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία.

Η τελευταία επιθυμία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ήταν να δημοπρατηθούν τα δύο ασημένια μετάλλιά του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε Αθήνα και Πεκίνο και τα έσοδα να διατεθούν σε δομές για παιδιά.

Η οικογένειά του, ακολουθεί κατά γράμμα την “εντολή” του Ολυμπιονίκη, ωστόσο, το μεγαλείο ψυχής της, σε συνδυασμό με τα τελευταία γεγονότα στην Κρήτη, έκαναν ακόμη πιο μεγάλη αυτή την τεράστια “αγκαλιά”, που ο ίδιος ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης άνοιξε με το σπουδαίο αίτημά του.

Έτσι, όπως γνωστοποίησε η οικογένεια, μέρος των εσόδων από τα αντικείμενα του που θα δημοπρατηθούν, θα διατεθούν για τους ανθρώπους του νησιού που χτυπήθηκαν από το φονικό κύμα κακοκαιρίας.

Συγκλονισμένοι από τις βιβλικές καταστροφές στην Κρήτη και την απώλεια συνανθρώπων μας τόσο άδικα, αποφασίσαμε, μέρος των εσόδων από τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν να δοθούν και στους πληγέντες της Κρήτης. Στέλνουμε σε όλους σας μια μεγάλη αγκαλιά, με την ευχή να μπορέσουμε να απαλύνουμε έστω και στο ελάχιστο τον πόνο σας”, ανέφερε χαρακτηριστικά σχετική ανάρτηση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα