Αλεξανδρούπολη: Πολύνεκρο τροχαίο με θύματα μετανάστες και πρόσφυγες

Αλεξανδρούπολη: Πολύνεκρο τροχαίο με θύματα μετανάστες και πρόσφυγες
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Δεκαέξι μετανάστες επέβαιναν σε Ι.Χ. τζιπ αυτοκίνητο στον Έβρο-Στην προσπάθειά του να αποφύγει έλεγχο της Αστυνομίας ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε χαντάκι με αποτέλεσμα να σκοτωθούν έξι άτομα, να τραυματιστούν σοβαρά επτά και ελαφρύτερα τρεις

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίτερα το απόγευμα στα Λουτρά Έβρου. Διακινητής που οδηγούσε τζιπ στο οποίο επέβαιναν συνολικά 16 άντρες από το Πακιστάν και την Αίγυπτο, στην προσπάθειά του να αποφύγει μπλόκο της Αστυνομίας, ανέπτυξε ταχύτητα και προκάλεσε μακελειό.

Οι αστυνομικοί δεν καταδίωξαν το όχημα για να μην προκαλέσουν τροχαίο ατύχημα, όμως ο διακινητής ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και λίγο πιο κάτω έχασε τον έλεγχο του οχήματος, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι.

Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Μέσα στο όχημα επέβαιναν συνολικά 16 άτομα και οι δύο διακινητές, ένας Αλγερινός και ένας Βούλγαρος. Από τους μετανάστες, νεκροί ανασύρθηκαν έξι άτομα, βαριά τραυματίες επτά και ελαφρά τραυματίες τρεις. Το ένα μετά το άλλο, τα ασθενοφόρα έφευγαν για το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης μόλις οι πυροσβέστες μαζί με τους αστυνομικούς κατάφερναν να απεγκλωβίσουν θύματα από τα συντρίμμια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο διακινητές που δεν τραυματίστηκαν, ενδεχομένως κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από το όχημα και να διαφύγουν αρχικά, μέχρι που εντοπίστηκαν, ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά η τακτικές που ακολουθούν οι διακινητές από την Τουρκία στην Ελλάδα, οδηγούν σε ένα πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα