Αλκίνοος Ιωαννίδης για Σταγιάτες: “Γίνεται μεγάλος αγώνας για τα αυτονόητα. Για το νερό”

Αλκίνοος Ιωαννίδης για Σταγιάτες: “Γίνεται μεγάλος αγώνας για τα αυτονόητα. Για το νερό”
Αλκίνοος Ιωαννίδης Youtube

Για ακόμα μία φορά ο Α. Ιωαννίδης εκφράζει ανοιχτά την αλληλεγγύη του στον αγώνα των Σταγιατών να πάρουν πίσω το "Ιερό τους Νερό".

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής σιεράς συναυλιών του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος ο Αλκίνοος Ιωαννίδης εμφανίστηκε στις οθόνες μας την Πέμπτη το βράδυ.

Κάπου ανάμεσα στην εκτέλεση των μουσικών του επιτυχιών, ο καλλιτέχνης βρήκε χρόνοκαι μοιράστηκε με το διαδικτυακό του κοινό τις σκέψεις του για το επίκαιρο και κρίσιμο θέμα, στο οποίο έχει τοποθετηθεί μάλιστα και άλλες φορές στο παρελθόν: Το Νερό των Σταγιατών.

Θερμός υποστηρικτής του αγώνα των κατοίκων στις Σταγιάτες, οι οποίοι μέσω δημοψηφίσματος αποφάσισαν να διαχειρίζονται μόνοι τους την υδροδότηση του χωριού τους, ο τραγουδοποιός τάχθηκε για άλλη μία φορά δημόσια στο πλευρό τους.

“Γίνεται μεγάλος αγώνας στο Βόλο και στο Πήλιο για τα αυτονόητα. Για τον αέρα και για το νερό. Τα βασικότερα πράγματα για την ύπαρξή μας. Γιατί καίνε σκουπίδια μέσα στην πόλη, υπάρχει εργοστάσιο που καίει για καύσιμο, σκουπίδια, τα οποία εισάγει από την Ιταλία για να καούν στο Βόλο και μυρίζει πλαστικό η πόλη, με πολλές συνέπειες πέραν της μυρωδιάς και για το νερό, που κάποιοι θέλουν να το δώσουν σε ιδιώτες, να το βάλουν σε μπουκαλάκια και να μας το πουλάνε εμφιαλωμένο και μετά τα μπουκαλάκια να τα καίμε στο εργοστάσιο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Έχουμε ευθύνη όλοι μας για όλο αυτό, ο κάθε πολίτης. Πρέπει να δει ο καθένας μας τι μπορεί να κάνει, για να κάνει αυτό τον κόσμο λίγο καλύτερο ή τουλάχιστον να μην τον καταστρέψουμε τόσο όσο μπορούμε”, κατέληξε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα