Άλλη μια νύχτα με μολότοφ στα Εξάρχεια

Πορεία από ομάδες αντιεξουσιαστών και οργανώσεις της εξωκοινωβουλευτικής αριστεράς για την επέτειο της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου την Κυριακή 6 Δεκμεβρίου 2015. Επεισόδια στα Εξάρχεια.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Πορεία από ομάδες αντιεξουσιαστών και οργανώσεις της εξωκοινωβουλευτικής αριστεράς για την επέτειο της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου την Κυριακή 6 Δεκμεβρίου 2015. Επεισόδια στα Εξάρχεια. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Κουκουλοφόροι που είχαν βρει καταφύγιο για πολλοστή φορά εντός του Πολυτεχνείου, το χρησιμοποίησαν ως ορμητήριο επιθέσεων σε βάρος αστυνομικών και από εκεί για τουλάχιστον δύο ώρες εκτόξευαν συνεχώς πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ

Επεισόδια ξέσπασαν τα μεσάνυχτα και κράτησαν έως και τις δύο τα ξημερώματα στο Πολυτεχνείο, όταν ομάδα κουκουλοφόρων, για πολλοστή φορά ταμπουρώθηκε μέσα στο πανεπιστημιακό ίδρυμα και χρησιμοποιώντας το ως ασφαλές ορμητήριο, πραγματοποιούσε συνεχείς επιθέσεις σε βάρος των αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, οι κουκουλοφόροι επί δύο ώρες εκτόξευαν συνεχώς πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον των διμοιριών των ΜΑΤ που βρίσκονται στην οδό Τοσίτσα.

Από τα επεισόδια δεν σημειώθηκαν τυχόν τραυματισμοί ή φθορές και δεν πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές. Μετά τις δύο τα ξημερώματα η ηρεμία αποκαταστάθηκε στην περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέα ένταση τη νύχτα γύρω από το Πολυτεχνείο και επιθέσεις με βόμβες μολότοφ

26 προσαγωγές και 11 συλλήψεις από τα επεισόδια για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου

SHARE:

24Media Network