Allou Fun Park: Νέα καταγγελία για τραυματισμό – “Μου είπαν μέχρι να παντρευτείς θα γιάνει”

Allou Fun Park: Νέα καταγγελία για τραυματισμό – “Μου είπαν μέχρι να παντρευτείς θα γιάνει”
ΙΝΤΙΜΕ

Νέα καταγγελία για ατύχημα και μάλιστα στο ίδιο τρενάκι του πρόσφατου περιστατικού στο γνωστό λούνα παρκ της Αθήνας είδε το φως της δημοσιότητας. "Με απείλησαν ότι θα μπλέξω αν κινηθώ νομικά".

Ακόμα μία καταγγελία για ατύχημα στο Allou Fun Park και μάλιστα στο ίδιο τρενάκι του πρόσφατου περιστατικού είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη.

Όπως ανέφερε στο MEGA ο καταγγέλλων, το ατύχημα σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, με τον ίδιο να τραυματίζεται στον θώρακα και την κάτω γνάθο. Μάλιστα, όπως είπε, η απάντηση που έλαβε από τους υπεύθυνους του λούνα παρκ ήταν πλήρως ειρωνική και απαξιωτική, με τον ίδιο να καταγγέλλει ότι δέχτηκε και απειλές στην πρόθεσή του να κινηθεί νομικά.

“Αρχές Δεκεμβρίου το είχα επισκεφτεί με φίλους μου. Επιλέξαμε το ίδιο παιχνίδι που επέλεξαν και τα παιδιά τα οποία τραυματίστηκαν. Το παιχνίδι από την αρχή έβγαζε προβλήματα. Με το που ξεκινήσαμε το βαγονέτο κόλλησε. Νιώσαμε έναν κραδασμό και ένα γκελ, όπως σε ένα απότομο φρενάρισμα. Επειδή ήμουν μπροστά-μπροστά, χτύπησα απότομα στον θώρακα, ενώ έσπασα και δύο δόντια και είχα φοβερή αιμορραγία”, ανέφερε.

Στη συνέχεια, επεσήμανε πως οι ζώνες ασφαλείας σε ορισμένα βαγονέτα του τρένου ήταν σε “άθλια κατάσταση”, για να προσθέσει: “Κάναμε νεύμα ότι υπάρχει ένα συμβάν. Δεν μας είπαν κάτι. Δεν κινήθηκα νομικά γιατί υπήρχε μία λεκτική διένεξη υπό απειλή ότι αν κληθεί η αστυνομία ή κινηθούμε νομικά θα μπλέξουμε”.

Ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε πως η απάντηση που έλαβε για τον τραυματισμό του ήταν “μέχρι να παντρευτείς θα γιάνει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα