Αμύνταιο: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον βιασμό ανήλικης από τον πατέρα της – “Γινόταν 3 φορές τη βδομάδα”

Αμύνταιο: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον βιασμό ανήλικης από τον πατέρα της – “Γινόταν 3 φορές τη βδομάδα”
istock

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης κοριτσιού στη Φλώρινα από τον ίδιο της τον πατέρα. "Τη βίαζε για δύο χρόνια".

Φρικιαστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης από τον πατέρα της στην περιοχή του Αμυνταίου.

Όπως έγινε χθες, Πέμπτη γνωστό, η ανήλικη (μαθήτρια πρώτης γυμνασίου) φέρεται να εκμυστηρεύτηκε τον βιασμό της στους εκπαιδευτικούς του σχολείου της, οι οποίοι είχαν παρατηρήσει αλλαγή στη συμπεριφορά της. Οι καθηγητές κινητοποιήθηκαν ενημερώνοντας τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες και ξεκίνησαν σχετική έρευνα.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος τοπικού μέσου της Φλώρινας, Χρυσάνθη Σπανδωνίδου μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, το κορίτσι θεωρούσε φυσιολογικό να έχει σεξουαλικές επαφές με τον πατέρα της και αυτό προκύπτει καθώς δεν βρέθηκαν από τον ιατροδικαστή ίχνη αντίστασης: “Μιλάμε για ένα γεγονός που γινόταν εδώ και δύο χρόνια. Σε μία τόσο τρυφερή ηλικία”, είπε η δημοσιογράφος, ενώ προσέθεσε πως σύμφωνα με το κορίτσι, ο βιασμός επαναλαμβανόταν δύο με τρεις φορές κάθε εβδομάδα.

Από την πλευρά της, εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών που μίλησε στην εκπομπή, ανέφερε πως καθοριστικό στοιχείο για την αποκάλυψη της υπόθεσης ήταν η επαφή που είχε το κορίτσι με την ψυχολόγο του Γυμνασίου.

Επισκέφθηκε κάποια στιγμή την ψυχολόγο που πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα στην σχολική μονάδα. Οι συνάδελφοι είδαν ότι είναι μαζεμένο, προβληματισμένο και φοβισμένο το παιδί. Μίλησα εγώ μαζί του και μετά ζήτησα την βοήθεια των αρμοδίων και έτσι αρχίσαμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι.

Το παιδί ήρθε σε εμάς φέτος, είναι παιδί πρώτης Γυμνασίου, δεν ξέρω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να πούμε μπράβο σε αυτό το παιδί που είχε το θάρρος να πει αυτά που είπε, εκμυστηρεύθηκε και «ανοίχτηκε» μετά από παρακολούθηση κάποιων ημερών, ώστε να πει κάποια πράγματα”.

Το κορίτσι παρακολουθείται από ειδικούς παιδοψυχολόγους, ενώ έχει ζητηθεί και ιατροδικαστική εξέταση. Η τοπική κοινωνία του μικρού χωριού παραμένει συγκλονισμένη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα