Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Παιανία

Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Παιανία
Κατεστραμμένο ATM - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Το ΑΤΜ διαλύθηκε όπως και η είσοδος του καταστήματος, στο οποίο είχε τοποθετηθεί. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν οι δράστες κατάφεραν να αφαιρέσουν χρήματα από τις διαλυμένες κασετίνες.

Ακόμη ένα χτύπημα με την διαδεδομένη πλέον μέθοδο παροχέτευσης αερίου και ανατίναξης ΑΤΜ, γνωστό και ως μέθοδος «PLOFKRAAK», σημειώθηκε αυτή την φορά, στην Παιανία, λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, στην Πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Οι άγνωστοι δράστες, αφού παροχέτευσαν αέριο σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη κενού καταστήματος, προκάλεσαν έκρηξη.

Αποτέλεσμα ήταν να διαλυθεί εντελώς το ΑΤΜ και να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στο κατάστημα, ενώ από την άμορφη μάζα σιδερικών που κατέληξε το ΑΤΜ δεν κατέστη δυνατό ακόμα να αποσαφηνιστεί έως αυτή την ώρα, αν οι δράστες κατάφεραν ή όχι να αφαιρέσουν χρήματα από τις κασετίνες.

Στη γειτονιά προκλήθηκε αναστάτωση από την έκρηξη και κλήθηκε η Αστυνομία, παρά τις έρευνες που ακολούθησαν όμως στη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών, αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα