Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια: Μετά τη μητέρα πέθαναν και τα δίδυμα

Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια: Μετά τη μητέρα πέθαναν και τα δίδυμα

Πριν ακόμη συνέλθουν από την τραγωδία με τη 42χρονη έγκυο που πέθανε λίγο πριν γεννήσει, οι κάτοικοι στα Στύρα Ευβοίας έρχονται αντιμέτωποι με μία ακόμη τραγική είδηση, καθώς και τα δίδυμα της έχασαν την μάχη για τη ζωή

Βυθισμένα στο πένθος είναι τα Στύρα Ευβοίας, καθώς μετά τον τραγικό θάνατο μίας 42χρονης μητέρας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή έξω από το μαιευτήριο πριν γεννήσει τα δίδυμα αγοράκια της, έχασαν τη ζωή τους και τα δύο βρέφη.

Σύμφωνα με το eviazoom, όπως ανακοίνωσαν συγγενείς της 42χρονης στο facebook, τα δύο αγοράκια τα οποία είχαν γεννηθεί με καισαρική τομή και νοσηλεύονταν στη Εντατική Μονάδα Νεογνών στο Νοσοκομείο Παίδων δεν τα κατάφεραν, βυθίζοντας σε ανείπωτα σκοτάδια θλίψης τον πατέρα τους, ο οποίος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο σκληρά τον χτύπησε η μοίρα.

Η 42χρονη γυναίκα, πριν από τρεις εβδομάδες, ένιωσε αδιαθεσία λίγες ημέρες πριν από τον προγραμματισμένο της τοκετό. Μάταια οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να την επαναφέρουν, ωστόσο κατάφεραν και έφεραν στη ζωή τα δύο παιδιά της, τα οποία νοσηλεύονταν στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Από εκείνη τη στιγμή, τα δύο βρέφη έδωσαν σκληρή μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, όμως τελικά δεν τα κατάφεραν και άφησαν την τελευταία τους πνοή.

SHARE: