Ανεστάλη ο πλειστηριασμός του σπιτιού της οικογένειας από τον Μαραθώνα

Ανεστάλη ο πλειστηριασμός του σπιτιού της οικογένειας από τον Μαραθώνα

Μετά την κινητοποίηση και τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα της οικογένειας Λημναίου, ο πλειστηριασμός της πρώτης και μοναδικής κατοικίας της οικογένειας ανεστάλη.

Λίγο μετά τις 11:30 η οικογένεια Λημναίου που έβλεπε το σπίτι της να βγαίνει σε πλειστηριασμό, αφού είχε βρεθεί σε δεινή οικονομική κατάσταση, μετά το κλείσιμο της οικογενειακής επιχείρησης και της πυρκαγιάς που έκαψε την περιουσία της, κατάφερε να μπει στο συμβολαιογραφείο συνοδευόμενη από την δικηγόρο της Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Λίγη ώρα αργότερα, ενημερώθηκαν πως η τράπεζα έδωσε εντολή να ανασταλεί ο πλειστηριασμός, για τον οποίο από το πρωί πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση του ΠΑΜΕ, έξω από το συμβολαιογραφείο της οδού Μαυροκορδάτου, με το θέμα να παίρνει δημοσιότητα. Έτσι πλέον ανεστάλη η διαδικασία και η οικογένεια θα μπορέσει να διαπραγματευτεί διακανονισμό του χρέους για το επιχειρηματικό της δάνειο, όπως ζητούσε από την αρχή.

Αφού βγήκε από το συμβολαιογραφείο, η Ιωάννα Λημναίου, δήλωσε: “Μας ενημέρωσαν ότι δόθηκε εντολή από την τράπεζα να σταματήσει η διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τα παιδιά από το ΠΑΜΕ που ήρθαν να μας στηρίξουν και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, που αφιλοκερδώς και από μόνη της βρέθηκε δίπλα μας και ανέλαβε να κάνει αυτά που χρειάζονταν. Θα πάμε να διαπραγματευτούμε και να κάνουμε μια λογική ρύθμιση να ξεπληρώσουμε αυτά που χρωστάμε. Δεν θέλουμε ελεημοσύνη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα