Άνοιξε με νέα μέτρα το λιανεμπόριο

Άνοιξε με νέα μέτρα το λιανεμπόριο
Άνοιξε με νέα μέτρα το λιανεμπόριο news247.gr

Με ελέγχους στην είσοδο κάθε καταστήματος άνοιξε σήμερα το λιανεμπόριο αφού ισχύουν πλέον τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.

Από το πρωί του Σαββάτου ισχύει η Κοινή Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία πλέον στα καταστήματα του λιανεμπορίου όπως και σε άλλους χώρους επιτρέπεται η είσοδος μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ.

Άνοιξε με νέα μέτρα το λιανεμπόριο news247.gr

Στον κεντρικότερο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, την οδό Ερμού, η κίνηση αρκετός κόσμος έχει φτάσει για να κάνει τις αγορές του, χωρίς να παρατηρούνται προβλήματα στην τήρηση των μέτρων για την είσοδο στα καταστήματα. Σε όλα υπάρχει είτε ένας υπάλληλος είτε ένας άνθρωπος εταιρείας Security που στέκεται στην είσοδο και ζητάει τα απαιτούμενα έγγραφα από τους καταναλωτές.

Άνοιξε με νέα μέτρα το λιανεμπόριο news247.gr

Όπως είπαν στο News 24/7 επιχειρηματίες και υπάλληλοι, μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα καθώς άπαντες είναι ενήμεροι για το τι ισχύει. Ορισμένοι σημείωσαν πως εκείνοι που μπαίνουν για να ψωνίσουν είναι σχετικά λιγότεροι συγκριτικά με άλλα Σάββατα, αφού όπως είπαν, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέλεξαν το απόγευμα της Παρασκευής να κάνουν τις αγορές τους, πριν αρχίσει η εφαρμογή των μέτρων.

Άνοιξε με νέα μέτρα το λιανεμπόριο Άνοιξε με νέα μέτρα το λιανεμπόριο

Ουρές έχουν δημιουργηθεί μόνο έξω από κάποιες μεγάλες αλυσίδες ρούχων ενώ η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα