Αντεγκλήσεις αντιεξουσιαστών με τους συγκεντρωμένους του 'Μένουμε Ευρώπη'

Οι αντιεξουσιαστές συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα και αντιπαρατίθενται στους συγκεντρωμένους του "Μένουμε Ευρώπη". "ΕΑΜ, Ελλάς, Μελιγαλάς" από την πλατεία, ως απάντηση στο "Ελλάς, Ευρώπη, Δημοκρατία"

Η 'Πρωτοβουλία αγώνα από τη Λαϊκή Συνέλευση Συντάγματος' κάλεσε το απόγευμα της Πέμπτης σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα ενάντια στη διαφαινόμενη συμφωνία της κυβέρνησης. Όπως αναρτήθηκε στο indymedia, οι υπεύθυνοι του καλέσματος μιλούν για παζάρι νέων μνημονιακών μέτρων, ενώ αφήνουν σαφείς αιχμές και ενάντια στις συγκεντρώσεις "Μένουμε Ευρώπη", τις οποίες αποκαλεί "μαύρο μέτωπο ΕΕ-Κεφαλαίου" που "επιχειρεί να καταλάβει τους δρόμους του αγώνα".

Είναι ενδιαφέρον πως η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί λίγο νωρίτερα από τη δεύτερη συγκέντρωση όσων επιθυμούν την παραμονή στο ευρώ και την Ευρώπη τώρα και με οποιοδήποτε κόστος, με συμμετοχή για μια ακόμη φορά βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα οι αντιεξουσιαστές από το κέντρο της πλατείες φώναζαν συνθήματα "ΕΑΜ - Ελλάς - Μελιγαλάς" με τους συγκεντρωμένους κάτω από το περιστύλιο της Βουλής να ανταπαντούν "Ελλάς, Ευρώπη, δημοκρατία".

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στο indymedia:

ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ - ΑΝΤΙ Ε.Ε. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 5.μμ στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο αγωνιστής Δ.Χριστούλας.

Την ώρα που στις Βρυξέλλες, Τρόϊκα και Κυβέρνηση θα παζαρεύουν το ύψος των νέων μνημονιακών μέτρων, την ώρα που το Μαύρο Μέτωπο Ε.Ε - Κεφαλαίου θα επιχειρεί με όρους Μαϊντάν να καταλάβει τους δρόμους του αγώνα, η θέση του λαϊκού κινήματος δεν μπορεί παρά να βρίσκεται στον τόπο όπου την προηγούμενη πενταετία ο εργαζόμενος λαός όρθωσε το ανάστημα του απέναντι στην πολιτική γενοκτονίας που του επιβαλλόταν.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ Ε.Ε, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ

Πρωτοβουλία αγώνα από τη Λαϊκή Συνέλευση Συντάγματος

Φωτογραφίες twitter - @ypopto_mousi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βίντεο: Επεισόδια στη συγκέντρωση του "Μένουμε Ευρώπη" στο Σύνταγμα

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK