Αντιφασιστική πορεία στο κέντρο της Αθήνας

Συγκέντρωση με αφορμή την επικείμενη συγκέντρωση της "Χρυσής Αυγής" στις 3 Φεβρουαρίου από τον Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας - Πειραιά, αντιρατσιστικές οργανώσεις, σωματεία, αντιφασιστικές συλλογικότητες το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, στην πλατεία Ρηγίλλης.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Συγκέντρωση με αφορμή την επικείμενη συγκέντρωση της "Χρυσής Αυγής" στις 3 Φεβρουαρίου από τον Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας - Πειραιά, αντιρατσιστικές οργανώσεις, σωματεία, αντιφασιστικές συλλογικότητες το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, στην πλατεία Ρηγίλλης. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα οι συγκεντρωμένοι διαδήλωσαν αρχικά στην Πλατεία Ρηγίλλης, δίπλα στο μνημείο των Ιμίων, και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το Σύνταγμα

Αντιφασιστική πορεία πραγματοποίησαν σήμερα οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου στο κέντρο της Αθήνας. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Ρηγίλλης και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Συντάγματος.

Φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα οι συγκεντρωμένοι "διαδήλωσαν ξανά στην Πλ. Ρηγίλλης , δίπλα στο μνημείο των Ιμίων στέλνοντας δυνατό μήνυμα διεθνισμού, αλληλεγγύης και συναδέλφωσης των λαών ενάντια στις εθνικιστικές υστερίες, τον φασισμό, τους πολέμους και τον ιμπεριαλισμό."

ADVERTISING

"Στον καθένα και την καθεμία που θέλει να ζει ελεύθερα και ειρηνικά. Σε μια κοινωνία αλληλεγγύης, ισότητας, χωρίς πολέμους και εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο", ανέφεραν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.

SHARE:

24Media Network