Νίκος Τόσκας: Γυρολόγοι του αφαίρεσαν αντικείμενα συναισθηματικής αξίας

Νίκος Τόσκας: Γυρολόγοι του αφαίρεσαν αντικείμενα συναισθηματικής αξίας
Νίκος Τόσκας Eurokinissi

Μία διαρροή σε αγωγό λυμάτων προκάλεσε ζημιά στα υπόγεια των οικιών της γειτονιάς που διαμένει ο πρώην υπουργός-Γυρολόγοι πήραν τα ένα κουτί με τιμητικές πλακέτες

Δεν τίθεται θέμα διάρρηξης στην οικία του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα. Αυτό που πραγματικά συνέβη στις 6 Φεβρουαρίου είναι ότι στη γειτονιά του υπέστη ζημιά ένας αγωγός λυμάτων της ΕΥΔΑΠ και πλημμύρισαν με λύματα τα υπόγεια των οικιών στη γειτονιά, μεταξύ των οποίων και το δικό του.

Στον χώρο αυτό της οικίας του, είχε αποθηκεύσει ο κ. Τόσκας αντικείμενα όχι μεγάλης οικονομικής αξίας αλλά μεγάλης συναισθηματικής αξίας για τον ίδιο όπως τις παλιές στολές του από τον Στρατό και διάφορα κειμήλια από την στρατιωτική του καριέρα.

Εξαιτίας της καταστροφής που υπέστησαν όλα αυτά, η ΕΥΔΑΠ ζήτησε από τους ανθρώπους που είχαν υποστεί ζημιές να βγάλουν έξω στον δρόμο τα κατεστραμμένα αντικείμενα για να φωτογραφηθούν.

Κατά την διαδικασία αυτοί πέρασαν από την περιοχή γυρολόγοι Ρομά παλιατζήδες και ρωτούσαν όποιον ήθελε να του πάρουν και να πετάξουν εκείνοι τα αντικείμενα που είχαν καταστραφεί.

Αφού πλέον όλα αυτά είχαν καταστραφεί τελείως, ο υπουργός έδωσε ένα ποσό στα άτομα αυτά να πετάξουν τα κατεστραμμένα αντικείμενα, στη συνέχεια όμως διαπίστωσε ότι του είχαν αφαιρέσει και ένα κουτί που ήθελε να κρατήσει και είχε αποθηκεύσει σε αυτό ονομαστικές τιμητικές πλακέτες από τα χρόνια υπηρεσίας του στον Ελληνικό Στρατό.

Ορθώς σκεπτόμενος ότι αυτά μπορεί να καταλήξουν σε παζάρια ενημέρωσε για την κλοπή του συγκεκριμένου αντικειμένου το οικείο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου.

Τονίζεται ότι σε καμία περίπτωση δεν σημειώθηκε διάρρηξη και παραβίαση της οικίας του πρώην υπουργού, ενώ καθώς έχουν ειπωθεί και υπερβολές γύρω από την αστυνομική του φρουρά, αυτή σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αποτελείται από δύο αστυνομικούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα