Απατεώνες υπόσχονται καυτές "υπηρεσίες" με σταρ της TV

Γυναίκα που φορά εσώρουχα μπροστά στον υπολογιστή της
AP

Ροζ κύκλωμα, χιλιάδες ευρώ και θύματα διάσημα πρόσωπα ως σεξουαλικούς παρτενέρ, που φυσικά δεν είχαν ιδέα, έφερε στο φως η εφημερίδα "ΜΠΑΜ".

Την πιο συγκλονιστική καταγγελία των τελευταίων ετών για μια υπόθεση με έντονο ροζ χρώμα, πολλές χιλιάδες ευρώ και θύματα, διάσημα πρόσωπα από το χώρο της τηλεόρασης, αποκάλυψε η εφημερίδα «ΜΠΑΜ».

Ειδικότερα και σύμφωνα με το ereportaz.gr, υποψήφιο θύμα στη λίστα των εγκεφάλων του κυκλώματος φαίνεται πως είναι νεαρή κοπέλα, που τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως μοντέλο σε πασαρέλες, αποκαλύπτοντας όλη την κομπίνα. Σύμφωνα, λοιπόν, με την καταγγέλλουσα, το τελευταίο διάστημα ανοίγοντας μηνύματα στο inbox της στο Instagram δεν πιστεύει αυτό που βλέπουν τα μάτια της.

ADVERTISING

Κατά καιρούς, όπως η ίδια αναφέρει, δέχεται μηνύματα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης από άγνωστους παραλήπτες και ψεύτικα προφίλ που δε διαθέτουν κάποια φωτογραφία και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα παύουν να υπάρχουν στο Instagram, αφού οι διαχειριστές τους τα διαγράφουν πολύ γρήγορα. Έτσι, οι άνθρωποι που χειρίζονται τους συγκεκριμένους λογαριασμούς, βλέποντας το προφίλ της νεαρής καλλονής με τις σέξι φωτογραφίες και ότι δραστηριοποιείται στο χώρο του μόντελινγκ, θεωρούν πως μπορεί να αποτελέσει ένα από θύματά τους.

Έτσι, τα μηνύματα που της στέλνουν οι απατεώνες περιλαμβάνουν hot προτάσεις με ροζ περιεχόμενο και… παρτενέρ επώνυμες παρουσιάστριες κατά κύριο λόγο! Πιο συγκεκριμένα, το κύκλωμα που φέρεται να έχει στηθεί και δραστηριοποιείται στο Instagram, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, αφού στείλει φωτογραφία κάποιου επώνυμου κυρίου ή επώνυμης κυρίας με την καλύτερη και πιο λαμπερή πόζα, έχει ήδη ξεκινήσει να βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Εν συνεχεία, οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από όλο αυτό, στέλνουν ένα πολύ μικρό κείμενο στο νεαρό μοντέλο που όμως είναι αρκετό για να ξεκαθαρίσει το λόγο της αποστολής. Ως επί το πλείστον, οι αποστολείς γράφουν πως το επώνυμο πρόσωπο της φωτογραφίας που της έχουν στείλει μόλις, επιθυμεί να συνευρεθεί μαζί της. Η ίδια αναφέρει στη «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ»: «Οι άνθρωποι του κυκλώματος, γιατί θεωρώ πως πρόκειται για κύκλωμα πορνείας, αφού μου στείλουν τη φωτογραφία συνήθως κάποιας διάσημης γυναίκας, μου γράφουν πως επιθυμεί να περάσει μαζί μου μια βραδιά σε κάποιο ξενοδοχείο με πολλές χιλιάδες ευρώ μάλιστα, που πολλές φορές φτάνουν μέχρι και τις έξι χιλιάδες ευρώ».

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως κανένας από τους επώνυμους που αναφέρει το κύκλωμα κάθε τόσο στο νεαρό μοντέλο, δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό. Μάλιστα, και η ίδια η καταγγέλλουσα ξεκαθαρίζει πως είναι πεπεισμένη για αυτό δίνοντάς του τη λακωνική απάντηση “Ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν ενδιαφέρομαι”.

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Ψηλά στη λίστα των θυμάτων που είχαν οι απατεώνες βρίσκεται το όνομα πασίγνωστης παρουσιάστριας. Οι επιτήδειοι εκτός από τη δημοφιλία της Βίκυς Χατζηβασιλείου, σίγουρα ποντάρουν και στο ότι είναι μια πολύ όμορφη και λαμπερή γυναίκα, χρησιμοποιώντας τη ως… σεξουαλικό δόλωμα. Όλα αυτά προκύπτουν από τη μαρτυρία του νεαρού μοντέλου, την οποία φέρνει σήμερα στο φως η «ΜΠΑΜ». Η ίδια αποκαλύπτει πως η γνωστή παρουσιάστρια είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα του κυκλώματος, αφού σε πολλά από τα μηνύματα που έχει λάβει εμπλέκουν και το όνομα της αγαπημένης παρουσιάστριας.

Έτσι, το νεαρό μοντέλο αποκαλύπτει ότι σε πρώτη φάση οι άγνωστοι λογαριασμοί, της έστειλαν μια φωτογραφία της παρουσιάστριας και στη συνέχεια ακολούθησε ένα δεύτερο μήνυμα το οποίο αν και κοφτό ήταν ιδιαίτερα σαφές και δεν άφηνε το παραμικρό περιθώριο για άλλα συμπεράσματα. «Με 6000 ευρώ να ξέρεις ότι η παρτενέρ θα είναι η κυρία Χατζηβασιλείου». Μάλιστα, οι επιτήδειοι της δίνουν και τη δυνατότητα να επιλέξει αν επιθυμεί να είναι αυτό το σχήμα της συνεύρεσης ή να φέρει κάποια αντίρρηση, αφού στη συνέχεια του μηνύματος γράφουν: «Αλλά είναι δεκτό αν δεν θες».

To fake μήνυμα των απατεώνων με την παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου
To fake μήνυμα των απατεώνων με την παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου

Κέλλυ Κοντογεώργη

Η παρουσιάστρια, που πρόσφατα απασχολείσαι αρκετά τα μέσα, φαίνεται πως είναι ένα από τα πρόσωπα της τηλεόρασης που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι ως δέλεαρ. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την καταγγελία του νεαρού μοντέλου στη «ΜΠΑΜ», αφού ένα από τα μηνύματα που έλαβε στο λογαριασμό της στο Instagram από άγνωστο λογαριασμό, περιελάμβανε μια φωτογραφία της παρουσιάστριας. Τη φωτογραφία συνόδευε η ερώτηση: «Αυτή πως τη βλέπετε;» Αφού δεν έλαβαν κάποια απάντηση με επιμονή εξακολούθησαν να ρωτάνε: «Θέλει να σας στείλει μήνυμα τώρα. Μπορεί; Να στείλει τώρα;»

SHARE:

24Media Network