Απεργία 9 Νοεμβρίου: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Απεργία 9 Νοεμβρίου: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς
Eurokinissi

Στην απεργία της 9ης Νοεμβρίου θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς. Διαβάστε αναλυτικά τις ώρες που θα κινηθούν τα Μέσα.

Με απεργιακές αποφάσεις, άλλοι με στάσεις εργασίας και άλλοι με πλήρη συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία της 9ης Νοεμβρίου, προχωρούν σε σχετικές ανακοινώσεις οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες.

Μετρό & Ηλεκτρικός

Το Μετρό (γραμμές 2,3) θα λειτουργήσει μεταξύ 9.30 π.μ. και 3.00 μ.μ. για τη διευκόλυνση των απεργών. Ενώ ο Ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ- γραμμή 1) θα κινηθεί μεταξύ 09.00 π.μ. και 5.00 μ.μ.

Λεωφορεία

Τα λεωφορεία (ΟΑΣΑ) θα κυκλοφορήσουν μεταξύ 09.00 π.μ. και 09.00 μ.μ.

Τρόλεϊ

Ακινοποιημένα όλο το 24ωρο θα παραμείνουν τα τρόλεϊ την Τετάρτη.

Τραμ

ΣTo Τραμ θα πραγματοποιούνται δρομολόγια από τις 08:00 έως τις 22:00

Ταξί

Χωρίς ταξί θα παραμείνουν οι δρόμοι της Αθήνας καθώς το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) συμμετέχει στην 24ωρη απεργία.

Τρένα & Προαστικός

Σε σιδηρόδρομο και προαστιακό: η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία ενώ η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης, για να διευκολύνει τη συμμετοχή πολιτών στην απεργία, αποφάσισε να πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 17:00.

Πλοία

Στην ακτοπλοΐα, η Διοίκηση της Π.Ν.Ο. αποφάσισε τη συμμετοχή στην απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη την 00.01 της Τετάρτης 09.11.2022 και λήξη την 24.00 ώρα της ίδιας ημέρας.

Αεροπλάνα

Λόγω της 6ωρης στάσης εργασίας της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος και της 24ωρης στάσης εργασίας της ΟΣΥΠΑ, θα υπάρξουν ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων της AEGEAN και η Olympic Air.

Διαβάστε ακόμη:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα