Απίστευτη κτηνωδία στη Σαλαμίνα: 66χρονος τεμάχισε γάτα

Απίστευτη κτηνωδία στη Σαλαμίνα: 66χρονος τεμάχισε γάτα
Μύθος πολλών διαφορετικών χωρών θέλει τις γάτες να έχουν πολλές ζωές, από 7 έως 9. iStock

Αντιμέτωπος με μια φρικιαστική εικόνα ήρθε κάτοικος της Σαλαμίνας, όταν είδε έναν 66χρονο να τεμαχίζει μια γάτα κοντά σε κατάστημα εστίασης. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκε άλλο ένα νεκρό ζώο.

Σε μια πρωτοφανή και φρικιαστική κτηνωδία προέβη ένας 66χρονος στη Σαλαμίνα, καθώς τεμάχισε μια γάτα κοντά σε κατάστημα εστίασης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το Λιμενικό ενημερώθηκε από κάτοικο της περιοχής ότι ο 66χρονος περιφερόταν σε τραπεζοκαθίσματα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, κρατώντας στο χέρι του μια νεκρή γάτα και στη συνέχεια κάθισε σε κοντινό σημείο όπου και την τεμάχισε.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο στελέχη του Λιμενικού όπου εντόπισαν τον 66χρονο και του ζήτησαν επανειλημμένα με ήρεμο τρόπο να τους ακολουθήσει, αλλά εκείνος αρνήθηκε να συνεργαστεί, προέβαλε αντίσταση και προσπάθησε να διαφύγει, μπαίνοντας στο όχημά του και θέτοντας σε λειτουργία τον κινητήρα.

Τελικά ο 66χρονος συνελήφθη, ενώ σε περαιτέρω έλεγχο στο όχημά του διαπιστώθηκε η ύπαρξη ακόμη ενός νεκρού ζώου.

Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί τη προανάκριση, παραδόθηκαν στην αρμόδια Κτηνιατρική Υπηρεσία, τα νεκρά ζώα για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα