ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Παπαγάλος χορεύει disco και τραγουδά "Shake Your Booty"

Ο λόγος που οι παπαγάλοι ζουν πολλά χρόνια - και δεν ισχύει για τους ανθρώπους

Το προσδόκιμο ζωής ενός παπαγάλου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ο σημαντικότερος είναι το μέγεθος του εγκεφάλου. Οι πιο έξυπνοι ζουν περισσότερο. Κάτι που δεν ισχύει για τους ανθρώπους.

Undated photo of Adolf Hitler and his mistress Eva Braun posing on the Terrace of the Berghof, Berchtesgeden, Germany. (AP Photo).

Η ναζιστική Φάρμα των Ζώων

Ο Γερμανός δημοσιογράφος Γιαν Μονχάουπτ ερευνά την πραγματική σχέση των Ναζί με τα ζώα στο βιβλίο του "Ζώα στον Εθνικοσοσιαλισμό" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gutenberg.

Ο άνθρωπος που θεραπεύει τα ζώα με τα χέρια του

Ο άνθρωπος που θεραπεύει τα ζώα με τα χέρια του

Μιλήσαμε με τον μοναδικό χειροπράκτη ζώων στην Ελλάδα, Σταύρο Σκαρπαθάκη, για την παρεξηγημένη επιστήμη του, την ανταποδοτική επαφή του με τα ζώα και τη δύσκολη συνεργασία του με τους Έλληνες κτηνίατρους.

Σύμφωνα με την έρευνα που έκαναν Έλληνες επιστήμονες, η κύρια μορφή της λεϊσμανίασης (καλαζάρ) που υπάρχει στη χώρα μας είναι η σπλαχνική -που είναι και η πιο σοβαρή της νόσου.

Tο καλαζάρ δεν απειλεί μόνο τους σκύλους, αλλά και τους ανθρώπους

Ελληνική έρευνα που δημοσιεύτηκε στις 6/5 οδηγεί στην ανάγκη ενημέρωσης για το πώς οι άνθρωποι προσβάλλονται από λεϊσμανίαση που μπορεί να γίνει και θανατηφόρα. Περισσότερο επηρεάζονται τα μικρά παιδιά. Ποιος είναι ο ρόλος που παίζουν οι σκύλοι.

Τυχερό κουτάβι υιοθετήθηκε από εργάτη που το βρήκε να κολυμπά 135 μίλια από την ακτή

Κουτάβι βρέθηκε 135 μίλια από την ακτή και υιοθετήθηκε από εργάτη

Εργαζόμενος σε εξέδρα πετρελαίου στη μέση του ωκεανού αντί γιαι κάποια φάλαινα ή δελφίνι, συνάντησε ένα αδέσποτο σκυλί που είχε απομακρυνθεί 135 μίλια από την ακτή της Ταϊλάνδης.

ΚΙΝΑΛ: Η σημερινή απόφαση για την απόσυρση του Νομοσχεδίου για τα κατοικίδια δεν αρκεί

ΚΙΝΑΛ: Η σημερινή απόφαση για την απόσυρση του Νομοσχεδίου για τα κατοικίδια δεν αρκεί

Χρειάζεται επί τέλους να υπάρξει διάλογος με τις φιλοζωικές οργανώσεις, την Αυτοδιοίκηση, την Ελληνική Κοινωνία για μια οριστική και αποτελεσματική λύση, σημειώνει το ΚΙΝΑΛ