Αποχαιρετισμός στον σπουδαίο καλλιτέχνη Σάκη Μπουλά

Αποχαιρετισμός στον σπουδαίο καλλιτέχνη Σάκη Μπουλά

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Σάκη Μπουλά. Φίλοι και συγγενείς τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία. Δηλώσεις αγάπης και θαυμασμού για τον χαρισματικό καλλιτέχνη, που πάλεψε με αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος (Vid)

Το “τελευταίο αντίο”, είπαν συγγενείς και φίλοι στον Σάκη Μπουλά το πρωί του Σαββάτου. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία του Σάκη Μπουλά, έγινε στο νεκροταφείο των Μελισσίων, με δεκάδες στενούς του φίλους και συγγενείς, να αποχαιρετούν έναν άνθρωπο που, όπως δήλωσε ο Θάνος Μικρούτσικος, συμβόλιζε την αθωότητα μιας ολόκληρης εποχής.

Οι Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Σωτήρης Καλυβάτσης,  Κώστας Γεωργουσόπουλος, Αντώνης Ρέμος,  Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Φάνης Μουρατίδης, Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Γιώργος Μαργαρίτης και πολλοί άλλοι έδωσαν το “παρών”.

“Καλό ταξίδι στο φίλο μας”, δήλωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, εμφανώς συγκινημένος.

“Έχουμε κάνει γυρίσματα εδώ, έχουμε γελάσει και σήμερα ερχόμαστε να κλάψουμε για το Σάκη. Στο ίδιο νεκροταφείο. Μακάρι η ανθρωπιά του να βρει μιμητές”, δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

“Ο Σάκης έφυγε από το παρόν, έχει όμως ένα παρελθόν, που θα επιτρέψει σε όλους να τον βιώνουν και στο μέλλον”, δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Η οικογένεια του Σάκη Μπουλά με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον κόσμο για την τεράστια αγάπη και ζήτησε από όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “Ελπίδα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα