Απόφαση ΕΛ.ΑΣ.: Απαγορεύτηκε η συγκέντρωση Εφέδρων στο κέντρο της Αθήνας

Απόφαση ΕΛ.ΑΣ.: Απαγορεύτηκε η συγκέντρωση Εφέδρων στο κέντρο της Αθήνας

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Λήφθηκε η απόφαση να μην πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφασίστηκε να μην επιτραπεί η πραγματοποίηση της συγκέντρωσης που είχε προγραμματίσει η «Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» για αύριο στο κέντρο της Αθήνας.

Πριν από λίγα λεπτά εκδόθηκε και επίσημη ανακοίνωση από το Αρχηγείο που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από 06.00 ώρα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και την 24.00 ώρα της ιδίας, η πραγματοποίηση της υπαίθριας συνάθροισης της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων», στην περιοχή του Κέντρου Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς Σταδίου (από τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας) - Φιλελλήνων- δεξιά Λ. Β. Αμαλίας - αριστερά Λ. Β. Όλγας- αριστερά Λ. Β. Κωνσταντίνου- αριστερά Λ. Β. Σοφίας- δεξιά Πλουτάρχου - αριστερά Πατριάρχου Ιωακείμ - Κανάρη - δεξιά Σόλωνος - αριστερά Καποδιστρίου - αριστερά Γ' Σεπτεμβρίου- δεξιά Σατωβριάνδου- Σωκράτους- αριστερά Λυκούργου- αριστερά Αθηνάς (μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής».

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η απάντηση των Εφέδρων: Τα πραξικοπήματα δεν προαναγγέλλονται

Προβληματίζονται και υποβαθμίζουν την ανακοίνωση των Εφέδρων

SHARE: