Αποφυλακίζεται η 19χρονη που σκότωσε το νεογέννητο βρέφος της

Η 19χρονη και η 54χρονη μητέρα της οδηγούνται από αστυνομικούς για να απολογηθούν σε ανακριτή και εισαγγελέα, Αρχείο.
Η 19χρονη και η 54χρονη μητέρα της οδηγούνται από αστυνομικούς για να απολογηθούν σε ανακριτή και εισαγγελέα, Αρχείο. EUROKINISSI

Με διάταξη ανακριτή βγαίνει από τη φυλακής ενδεχομένως και σήμερα.

Εκτός φυλακής θα βρεθεί σήμερα η 19χρονη που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη τον περασμένο Μάιο κατηγορούμενη πως σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και μετά με τη βοήθεια της μητέρας της το πέταξε σε κάδο απορριμάτων.

Η κοπέλα αναμένεται να αποφυλακιστεί εντός της ημέρας, ύστερα από αίτησή της την οποία έκανε δεκτή η ελληνική Δικαιοσύνη, με δίαταξη του ανακριτή. Ήδη εδώ και περίπου πέντε μήνες ήταν προφυλακισμένη, μετά από απόφαση του δικαστικού συμβουλίου. Είχε προηγηθεί διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτή για την ποινική της μεταχείριση.

Από την πλευρά της, η κατηγορούμενη έχει υποστηρίξει πως δεν γνώριζε την κατάστασή της μέχρι τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Πρόσθεσε ότι μετά τη γέννα στη μπανιέρα του σπιτιού της, το βρέφος αιμοραγούσε και στην προσπάθειά της να την σταματήσει, του έβαλε χαρτιά μέσα στο στόμα, ενώ τύλιξε γύρω από το λαιμό του ένα σχοινί για να το κάνει να αντιδράσει. Η μητέρα της κατάθεσε ότι δε γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη μέχρι την ώρα του τοκετού και πως πήρε το μωρό από την κόρη της και το πέταξε στα σκουπίδια.

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network