Απόπειρα αρπαγής στη Ραφήνα: Συγκλονίζει η 13χρονη – “Με απειλούσε να μπω στο αμάξι”

Απόπειρα αρπαγής στη Ραφήνα: Συγκλονίζει η 13χρονη – “Με απειλούσε να μπω στο αμάξι”
Περιπολικό της ΕΛΑΣ (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Ένας 45χρονος άντρας προσπάθησε να επιβιβάσει με τη βία 13χρονη μαθήτρια στο αυτοκίνητό του. Οι συγκλονιστικές στιγμές που περιέγραψε η ανήλικη.

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, όταν ένας 45χρονος άντρας προσπάθησε να την επιβιβάσει με τη βία στο αυτοκίνητό του, περιέγραψε η 13χρονη μαθήτρια από τη Ραφήνα.

“Ήμουνα στο “Νούφαρο” εκεί πέρα κοντά στην πλατεία και κατέβαινα Αραφήνος και με απειλούσε για να μπω μέσα στο αμάξι του να με πάει σπίτι. Στην αρχή μου είπε “Γεια σου κούκλα, τι κάνεις;”, μετά έστριψα ανάποδα, με ακολουθούσε για 20 λεπτά”, δήλωσε η ανήλικη.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της μαθήτριας, ο άντρας ήταν ιδιαίτερα επίμονος. Η 13χρονη επέστρεφε με το ποδήλατο στο σπίτι της, με τον 45χρονο άντρα να της κόβει τον δρόμο. Την ακολούθησε για περισσότερα από 20 λεπτά και για περίπου 1,5 χιλιόμετρο, ενώ αργότερα σταμάτησε το αυτοκίνητο και αποβιβάστηκε, περικυκλώνοντάς την.

Η μαθήτρια άρχισε να φωνάζει “βοήθεια” και ο άντρας τράπηκε σε φυγή. Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές του κοριτσιού και βγήκαν στον δρόμο, ενώ το ζευγάρι φωτογράφισε τις πινακίδες του αμαξιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας έχει απασχολήσει τις αρχές και παλαιότερα, καθώς εμφανιζόταν στους γείτονες ως λογιστής. Στο αμάξι του βρέθηκαν υπνωτικά χάπια, τα οποία δεν είναι γνωστό αν είχε σκοπό να τα χορηγήσει στη μαθήτρια. Επίσης, έχει κατασχεθεί το κινητό τηλέφωνο και το λάπτοπ του, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα