Απόστολος Γκλέτσος: Βούτηξε για τον Σταυρό και βγήκε... έξω φρενών

Απόστολος Γκλέτσος: Βούτηξε για τον Σταυρό και βγήκε... έξω φρενών
LAMIANOW.GR

Ο δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης αποφάσισε να βουτήξει μαζί με άλλους 14 άντρες για τον Σταυρό. Ωστόσο λίγα λεπτά αφότου βγήκε από το νερό, προκλήθηκε μικροένταση.

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικολάου και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή τα Θεοφάνεια στην Στυλίδα. Ο δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Γκλέτσος εκτός από "οικοδεσπότης" αποφάσισε να βουτήξει μαζί με άλλους 14 άντρες για τον Σταυρό, τον οποίο τελικώς έπιασε ο 45χρονος λιμενικός Ευστράτιος Μπαμπαούσης.

Σε δήλωση που έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος μετά το πέρας της τελετής τόνισε για την απόφαση του να παραιτηθεί και να ανακαλέσει μέσα σε 20 ώρες. "Τους έκανα μια ψυχρολουσία. Πάμε γερά να πάρουμε την Περιφέρεια τώρα".

Ένταση με Κατσικονούρη

Όπως αναφέρει το lamianow.gr, μικρή ένταση δημιουργήθηκε αμέσως μετά το τέλος της τελετής κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού για τον αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι της Στυλίδας. Ο Απόστολος Γκλέτσος φέρεται να έγινε έξαλλος όταν είδε μπροστά του τον Δημήτρη Κατσικονούρη που ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές του 2015 (ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να είναι στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού για την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδος).

Ο κ. Γκλέτσος - για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία - ζήτησε επιτακτικά από τον κ. Κατσικονούρη να κατέβει από την εξέδρα.  Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο κ. Κατσικονούρης κατέβηκε και ο δήμαρχος Στυλίδας αποχώρησε.

Πηγή: 

Lamia Now

SHARE:

24Media Network