'Απόβαση' Τούρκων στη Χίο για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Επανοπρώθηση προσφύγων και μεταναστών από το λιμάνι της Χϊου με κατεύθυνση το λιμάνι του Δικελί στην Τουρκία βάσει της συμφωνίας που επετεύχθη μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας, την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016.
(EUROKINISSI)
Επανοπρώθηση προσφύγων και μεταναστών από το λιμάνι της Χϊου με κατεύθυνση το λιμάνι του Δικελί στην Τουρκία βάσει της συμφωνίας που επετεύχθη μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας, την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Από το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και το πρωί της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου 2017 πέρασαν το τελωνείο της Χίου 1177 Τούρκοι επισκέπτες

Αριθμούς ρεκόρ καταγράφει με το κλείσιμο του χρόνου η προσέλευση στη Χίο των Τούρκων τουριστών για πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο νησί.

Από το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και το πρωί της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου 2017 πέρασαν το τελωνείο της Χίου 1177 Τούρκοι επισκέπτες.

Ήδη, στην πόλη της Χίου η παρουσία τους είναι έντονη, η πληρότητα στα ξενοδοχεία ειδικά της πόλης είναι σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό και η κίνηση στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα επίσης πολύ καλή, ώστε οι επαγγελματίες του νησιού να κλείσουν τον χρόνο ελπιδοφόρα.

Πηγή: astraparis

SHARE:

24Media Network