Άργος: Άγνωστος έριξε φόλα σε πέντε σκύλους

Άργος: Άγνωστος έριξε φόλα σε πέντε σκύλους
Πέντε σκύλοι βρήκαν τραγικό θάνατο από φόλα στο χωριό Δαλαμανάρα Eurokinissi

Τα άτυχα τετράποδα εντόπισε κάτοικος της περιοχής Δαλαμανάρα, στο Άργος.

Κατά συρροή δολοφονία σκύλων διαπιστώθηκε στην Δαλαμανάρα Άργους. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ασυνείδητος αφαίρεσε τη ζωή σε πέντε τετράποδα, σκορπώντας φόλες στην γύρω περιοχή. Τα άτυχα ζώα εντόπισε κάτοικος της περιοχής που ειδοποίησε τις υπηρεσίες του δήμου. Τρία ακόμη σκύλοι αγνοούνται.

Πέντε σκύλοι βρέθηκαν νεκροί στο χωριό Δαλαμανάρα της Αργολίδας Eurokinissi

Τα άτυχα τετράποδα περισυνέλεξε η υπηρεσία για την περισυλλογή και διαχείριση των αδέσποτων σκύλων, του Δήμου Άργους. Στο σημείο βρέθηκε και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Νίκος Γκαβούνος. Κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία ώστε να οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από την εγκληματική πράξη.

Να σημειωθεί ότι με βάση τον τελευταίο νόμο που βρίσκεται σε ισχύ, οι δράστες των θανατώσεων ζώων τιμωρούνται με βαρύτατα πρόστιμα πολλών χιλιάδων ευρώ και με ποινές φυλάκισης από 1 έως 5 έτη.

Το περιστατικό έρχεται μια ημέρα μετά την είδηση από την Ροδόπη και συγκεκριμένα λίγο έξω από το χωριό Λαμπρό του δήμου Αρριανών, πως άγνωστος αποκεφάλισε επτά κουταβάκια και πέταξε τα διαμελισμένα πτώματά τους σε μια παλιά στάση λεωφορείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα