Αρπαγή επιχειρηματία: Η σχέση του με μοντέλο και η κατάθεση-κλειδί της οικιακής βοηθού

Αρπαγή επιχειρηματία: Η σχέση του με μοντέλο και η κατάθεση-κλειδί της οικιακής βοηθού

Πρόσωπο - κλειδί στην εξέλιξη της ιστορίας είναι η οικιακή βοηθός η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων - Τι δήλωσε από τη δική του μεριά ο ξάδερφος του απαχθέντος.

H σύντροφος του επιχειρηματία που έπεσε θύμα βίαιης αρπαγής, βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή που απήχθη, μαζί με την οικιακή βοηθό, όπως αποκάλυψε το "OPEN" και η εκπομπή Top Story. Μετά το γεγονός, το πρώην μοντέλο είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία ενημέρωση για το περιστατικό, καθώς ουδείς επικοινώνησε μαζί της για να ζητήσει λύτρα ή για να δώσει κάποια πληροφορία σχετικά με την απαγωγή του συντρόφου της.

Κατά τις Αρχές πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση μπορεί να είναι και η οικιακή βοηθός, η οποία ήταν παρούσα τη στιγμή που απήχθη ο 50χρονος επιχειρηματίας. 

Τι δήλωσε ο ξάδερφός του

Για την υπόθεση βίαιης αρπαγής του επιχειρηματία στον Πειραιά μίλησε στο News 24/7 στους 88,6 ο Νικόλαος Μαυρίκος, ξάδερφός του και πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων Εξαγωγέων.

"Δεν έχουμε κανένα νέο, ούτε τηλεφώνημα από τους δράστες", είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει:

"Υπάρχουν κάποιοι μάρτυρες, δεν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο. Η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της όσο καλύτερα μπορεί, το' χει αποδείξει στο παρελθόν, και θα είναι μια λύτρωση για εμας".

Σημείωσε πως ο ξάδερφός του δεν αντιμετώπιζε "οικονομικό πρόβλημα. Ήταν πολύ συνεπής με τους συνεργάτες του, με το προσωπικό, με τους προμηθευτές, πελάτες και το δημόσιο" και ανέφερε πως "πελάτες του είναι ναυτιλιακές εταιρείες και πρεσβείες".

Απαντώντας στο αν ήταν απαγωγή ή αρπαγή, είπε: "αν ήταν κάτι συγκεκριμένο (εννοεί ξεκαθάρισμα) θα είχα δώσει πληροφορίες στις αρμόδιες αρχές".

"Δεν μπορώ να φανταστώ τι σκοπό έχουνε", κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ξάδερφος επιχειρηματία για απαγωγή: Δεν είναι ξεκαθάρισμα-Κανένα τηλεφώνημα ακόμα

Αρπαγή επιχειρηματία στον Πειραιά: Οι δράστες ήταν ντυμένοι αστυνομικοί των ΕΚΑΜ

Θύμα αρπαγής έξω από το σπίτι του γνωστός επιχειρηματίας του Πειραιά

SHARE:

24Media Network