Ασπρόπυργος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εξουδετέρωσης βομβών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επισκέφθηκε την Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014 τα εν εξελίξει έργα της Ολυμπίας Οδού. Ο υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ ενημερώθηκε για την πορεία εκτέλεσης των έργων και θα παραδώσει στην κυκλοφορία το τμήμα Αρχαία Κόρινθος -Ζευγολατιό, μήκους 6,5 χλμ. 
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επισκέφθηκε την Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014 τα εν εξελίξει έργα της Ολυμπίας Οδού. Ο υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ ενημερώθηκε για την πορεία εκτέλεσης των έργων και θα παραδώσει στην κυκλοφορία το τμήμα Αρχαία Κόρινθος -Ζευγολατιό, μήκους 6,5 χλμ. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Αύριο, Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. ΝΑΤΟ

Λόγω ελεγχόμενης έκρηξης εξουδετέρωσης πυρομαχικών παλαιού τύπου και εποχής του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην περιοχή του Ασπρόπυργου, αύριο, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, από τις 07.00 έως τις 15.00 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. ΝΑΤΟ.

Συγκεκριμένα, η διακοπή θα αφορά στο τμήμα της Λ. ΝΑΤΟ από την είσοδο του Θριάσιου Νοσοκομείου έως την οδό Γκορυτσάς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καρέ καρέ η επιχείρηση εξουδετέρωσης της βόμβας στο Κορδελιό

Κορδελιό: Εξουδετερώθηκε η βόμβα. Οι κάτοικοι μπορούν να γυρίσουν στα σπίτια τους

SHARE: