Αστυνομικοί έδιωξαν πολίτες από την πλατεία Βαρνάβα

Αστυνομική παρέμβαση στην Πλατεία Αγ. Ιωάννου στην Αγ. Παρασκευή τον Μάιο(ΑΡΧΕΙΟΥ)
Αστυνομική παρέμβαση στην Πλατεία Αγ. Ιωάννου στην Αγ. Παρασκευή τον Μάιο(ΑΡΧΕΙΟΥ) EUROKINISSI

Ο κόσμος αποχώρησε από την πλατεία Βαρνάβα μετά από σχετικές ανακοινώσεις των στελεχών της αστυνομίας που βρέθηκαν στο σημείο.

Στην πλατεία Βαρνάβα βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις την νύχτα της Τρίτης, προκειμένου να απομακρύνουν τον συγκεντρωμένο κόσμο, στο πλαίσιο των μέτρων που τέθηκαν σε εφαρμογή την Δευτέρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία να αποχωρήσει, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έκοψαν και πρόστιμα.

Τελικά, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι παρέες που ήταν συγκεντρωμένες αποχώρησαν και η πλατεία άδειασε.

Παράλληλα, ηχογραφημένο μήνυμα της ΕΛΑΣ προς τους πολίτες, που ακούγεται από τα περιπολικά από χθες για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού, τονίζει ότι δεν επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις άνω των εννέα ατόμων σε εξωτερικούς χώρους, ενώ επισημαίνει πως όλοι πρέπει να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία.

Αναλυτικά, το μήνυμα της ΕΛΑΣ, που θα ακούγεται στους δρόμους έως και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, αναφέρει: "Δεν επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις άνω των εννέα ατόμων σε πάρκα, πλατείες και άλλες εξωτερικούς χώρους. Για την παράβαση προβλέπεται πρόστιμο 150 ευρώ. Η απαγόρευση ισχύει έως και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου. Ας κάνουμε όλοι υπομονή. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Αστυνομία
SHARE:

24Media Network