Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Δουλεύει στο νοσοκομείο που πήγαν νεκρό το γιο του

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Δουλεύει στο νοσοκομείο που πήγαν νεκρό το γιο του

O πατέρας έμαθε για το χαμό του γιου του, που σκοτώθηκε μαζί με τον ξάδερφό του σε αυτοκινητιστικό, βλέποντας τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρουν μέσα στο Νοσοκομείο. Σπαραχτικές οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν

Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν τα άψυχα κορμιά των δυο παλικαριών που βρήκαν τραγικό θάνατο το πρωί στο Γάζι, Ηρακλείου στο δρόμο προς το Καβροχώρι.

Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας καθώς στο κυλικείο του νοσοκομείου εργαζόταν ο πατέρας ενός από τους νεαρούς. Όταν είδε το ΕΚΑΒ να περνά από μπροστά τους και να μπαίνει στο νοσοκομείο ο ίδιος πήγε στα ΤΕΠ προκειμένου να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί. 

Εκεί πληροφορήθηκε το τραγικό νέο,  ότι δηλαδή ο ένας εκ των νεκρών που μετέφερε το ασθενοφόρο ήταν ο γιος του.

Το θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς οι οποίοι ήταν ξαδέλφια, σημειώθηκε το πρωί έπειτα από ανατροπή ΙΧ. Οι δύο άτυχοι επιβάτες εγκλωβίστηκαν στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό τους, όμως ήταν ήδη αργά.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, το όχημα στο οποίο επέβαιναν και οι δύο άτυχοι νέοι, πέρασε πάνω από μαντρότοιχο καθώς ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, διένυσε μια μεγάλη απόσταση και παρέσυρε ένα δεύτερο όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο σε παράδρομο και μόλις είχαν αποβιβαστεί από αυτό ένας ηλικιωμένος άνδρας και ο εγγονός του για να δουν το περιβόλι τους.

Πηγή: Cretalive

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα