Αθηνών-Κορίνθου: 85χρονος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε δύο τροχαία – Τρεις τραυματίες

Αθηνών-Κορίνθου: 85χρονος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε δύο τροχαία – Τρεις τραυματίες
Κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου - φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Το απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι από την Ελευσίνα έως την Χαλυβουργική στο ρεύμα προς Αθήνας της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου - Τρεις τραυματίες.

Τον πανικό σκόρπισε ένας 85χρονος οδηγός το μεσημέρι, ο οποίος οδηγούσε επί σειρά χιλιομέτρων το αυτοκίνητό του στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, με κατεύθυνση την Αθήνα και προκάλεσε δύο διαδοχικά τροχαία ατυχήματα την Ελευσίνα και την Χαλυβουργική, μέχρι που στην τελευταία σύγκρουση, ακινητοποιήθηκε το όχημα του.

Ο απολογισμός της απίστευτης οδηγικής συμπεριφοράς που έδειξε ο υπερήλικος οδηγός ήταν τρεις τραυματίες οδηγοί, ευτυχώς όχι σοβαρά, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος.

Αρχικά συγκρούστηκε ελαφρά με νομίμως κινούμενο όχημα στο 24ο χλμ. στο ύψος της Ελευσίνας, όπου μάλιστα, ο υπερήλικος συνέχισε σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα και στη συνέχεια συγκρούστηκε με σφοδρότητα με άλλο αυτοκίνητο που επίσης κινείτο νόμιμα, στο 20ο χλμ. στο ύψος της Χαλυβουργικής. Αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης ήταν να ακινητοποιηθούν και τα δύο οχήματα.

Οι τραυματίες οδηγοί συμπεριλαμβανομένου του υπαίτιου οδηγού μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία ενώ έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, διενεργείται από το αρμόδιο Τμήμα της Τροχαίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα