Ατύχημα σε αγώνα Motocross: Χειρουργήθηκαν οι δύο τραυματίες – Βίντεο ντοκουμέντο

Ατύχημα σε αγώνα Motocross: Χειρουργήθηκαν οι δύο τραυματίες – Βίντεο ντοκουμέντο
Ατύχημα σε πίστα μοτοκρός στα Γιαννιτσά Motomag.gr

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον 27χρονο και τον 16χρονο που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια αγώνα μότοκρος στα Γιαννιτσά. Ελεύθεροι αφέθηκαν ο 60χρονος και ο ανήλικος που συνελήφθησαν. Οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται οι δύο θεατές που τραυματίστηκαν στη διάρκεια αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross σε πίστα των Γιαννιτσών Πέλλας το απόγευμα της Κυριακής (17/10).

Οι δύο άτυχοι θεατές, 27 και 16 ετών, διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν σοβαρά τραυματισμένοι και στη συνέχεια τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου και διασωληνώθηκαν.

Αποκλειστικές εικόνες από τον τόπο του ατυχήματος μετέδωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα“.

ΠΡΟΣΟΧΗ – Σκληρές εικόνες:

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο τραυματίες, που υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις χθες βράδυ, αντιμετωπίζουν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Νοσηλεύονται στη ΜΕΘ και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, ενώ πιο κρίσιμη εκτιμάται πως είναι η κατάσταση του 27χρονου.

Οι δύο τραυματίες ανήκαν στην τεχνική υποστήριξη του αγώνα.

Πώς έγινε το ατύχημα

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν αναβάτης που συμμετείχε στους αγώνες, κατά τη διάρκεια άλματος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας. Η μοτοσικλέτα έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη, την παρέσυρε, και έπειτα συγκρούστηκε σε μεταλλική κολόνα, η οποία έπεσε πάνω στους θεατές.

Ο αγώνας διακόπηκε αμέσως και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος δημοσίευσε το Motomag.gr:

Ατύχημα σε πίστα μοτοκρός στα Γιαννιτσά Motomag.gr
Ατύχημα σε πίστα μοτοκρός στα Γιαννιτσά motomag.gr

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες

Μετά το ατύχημα, συνελήφθησαν ο 60χρονος υπεύθυνος τέλεσης του αγώνα καθώς και ο 16χρονος οδηγός, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι το βράδυ της Κυριακής (17/10), αφού τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Σύμφωνα με το Voria.gr, ο 60χρονος κατηγορείται για μη τήρηση των μέτρων κατά τη διοργάνωση του αγώνα ενώ ο 16χρονος για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια.

Η υπόθεση διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Γιαννιτσών ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για τα αίτια του ατυχήματος. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό τμήμα Πέλλας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version