Αυτοκτονία 14χρονου: Κερδίζει έδαφος η εκδοχή της παράτολμης ενέργειας που τον οδήγησε στο θάνατο

Αυτοκτονία 14χρονου στην Αργυρούπολη Eurokinissi Sports

Από τις μέχρι τώρα καταθέσεις δεν έχει τεκμηριωθεί η πιθανότητα του bullying, ενώ οι Αρχές θα περιμένουν και την ανάλυση των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. από τις ηλεκτρονικές του συσκευές.

Την πόρτα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πέρασαν το Σαββατοκύριακο συμμαθητές του 14χρονου και μία καθηγήτριά του.

Είχαν προηγηθεί οι καταθέσεις της μητέρας του, του προπονητή του, δύο συμμαθητριών του, του Διευθυντή του σχολείου του και του πληρώματος της Άμεσης Δράσης που κλήθηκε στο σπίτι του και ήταν οι πρώτοι που τον βρήκαν μετά την χαροκαμένη μητέρα του.

Σύμφωνα, με πληροφορίες, από τις έως τώρα καταθέσεις που έχουν ληφθεί, δεν φαίνεται να τεκμηριώνεται η εκδοχή του «Bullying» και εξετάζεται σοβαρά η πιθανότητα κάποιας παράτολμης ενέργειας από πλευράς του 14χρονου που είχε ενδεχομένως και άθελά του αυτή την τραγική κατάληξη.

Η εκδοχή του διαδικτυακού παιχνιδιού έχει απομακρυνθεί ωστόσο οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων για το κινητό του και το λάπτοπ του, στα οποία μπορεί να βρίσκονται τυχόν υλικό, επαφές και συνομιλίες που ίσως να εξηγούν όσα τραγικά συνέβησαν.

Η έρευνα συνεχίζεται και μέχρι να συγκεντρωθεί όλο το αποδεικτικό υλικό που είναι απαραίτητο να συγκεντρωθεί, επισήμως για τις Αρχές όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK