Αυτοπυροβολήθηκε ο ηλικιωμένος που είχε ταμπουρωθεί στο Μελισσοχώρι

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΙΚΟ ΤΟΣΚΑ ΤΩΝ ΥΜΗΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (JEEP) ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΟΠΚΕ (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΙΚΟ ΤΟΣΚΑ ΤΩΝ ΥΜΗΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (JEEP) ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΟΠΚΕ (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Επέμβαση πραγματοποίησαν πριν από λίγο τα ΕΚΑΜ παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι του 83χρονου που πυροβόλησε συγχωριανό του και τραυμάτισε τη σύζυγό του. Ο ηλικιωμένος αυτοπυροβολήθηκε στην κοιλιά και το πόδι

Άσχημη κατάληξη είχε το περιστατικό στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης. Από το χθεσινό επεισόδιο φαίνεται, την στιγμή που ο 83χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά στην κοιλιά τον 63χρονο γνωστό του, τραυματίστηκε από σκάγια στο χέρι και ηλικιωμένη σύζυγός του δράστη.

Αμέσως μετά, έβαλε την σύζυγό του μέσα στο σπίτι και ταμπουρώθηκε οπλισμένος, αρνούμενος να αφήσει το όπλο και να παραδοθεί στους αστυνομικούς.

Τελικά, το μεσημέρι και καθώς η ηλικιωμένη σύζυγός του αιμορραγούσε κάλεσε σε βοήθεια τους αστυνομικούς και τους ζήτησε να επέμβουν γιατί δεν ένιωθε καλά, με αποτέλεσμα παρουσία εισαγγελέα και διαπραγματευτή να αποφασιστεί η επέμβαση των ΕΚΑΜ, όμως στην θέα τους ο 83χρονος αυτοπυροβολήθηκε στην κοιλιά και το πόδι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά...

Τόσο εκείνος όσο και η τραυματισμένη σύζυγός του μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο “Παπανικολάου”, όπως και το χθεσινό θύμα του ηλικιωμένου, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Το περιστατικό αποδίδεται σε προσωπικές διαφορές του 83χρονου με τον 63χρονο, δίχως μέχρι στιγμής όμως να έχουν γίνει σαφείς οι λόγοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ταμπουρωμένος ηλικιωμένος για 24 ώρες

Ηλικιωμένος πυροβόλησε γείτονά του και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του

SHARE:

24Media Network