Black Friday: Πρεμιέρα με κίνηση στους εμπορικούς δρόμους, διστακτικά οι αγορές

Black Friday: Πρεμιέρα με κίνηση στους εμπορικούς δρόμους, διστακτικά οι αγορές
Black Friday intime

Σε ρυθμούς Black Friday κινείται η Αθήνα, με το ενδιαφέρον των προσφορών να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας. Περιορισμένες οι αγορές των καταναλωτών.

Επίσημα πρεμιέρα σήμερα για την Black Friday, με τα καταστήματα να προσπαθούν να προσελκύσουν τους καταναλωτές, με προσφορές και εκπτωτικές προτάσεις ενόψει Χριστουγέννων.

Οι προσφορές έχουν ξεκινήσει ήδη από τις προηγούμενες εβδομάδες και θα συνεχιστούν μέχρι και τη Δευτέρα (28/11) στο πλαίσιο της Cyber Monday.

Black Friday intime

Η πλειοψηφία των καταστημάτων θα έχει ωράριο από τις 9π.μ. μέχρι τις 9μ.μ.

Black Friday intime

Διστακτική είναι η ανταπόκριση των καταναλωτών μέχρι στιγμής στη Black Friday, με την κίνηση στους εμπορικούς δρόμους του κέντρου να είναι αυξημένη σε σχέση με άλλες Παρασκευές, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούνται ιδιαίτερες αγορές, όπως δηλώνουν οι καταστηματάρχες.

Black Friday eurokinissi

Παράλληλα υπάρχουν και καταναλωτές οι οποίοι παραπονιούνται για τις εκπτώσεις και σημειώνουν ότι είναι κατώτερες των προσδοκιών τους, ενώ δεν λείπουν και οι αναφορές για προϊόντα που ήταν φθηνότερα πριν από μία εβδομάδα.

Black Friday intime

Αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλη προσέλευση αναμένεται στα σούπερ μάρκετ, με τους καταναλωτές να έχουν εστιάσει στις προσφορές για είδη πρώτης ανάγκης, μέσα στο γενικότερο κλίμα ακρίβειας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα