Canadair: Βίντεο – ντοκουμέντο από την επιχείρηση στο σημείο της συντριβής

Canadair: Βίντεο – ντοκουμέντο από την επιχείρηση στο σημείο της συντριβής
Επιχείρηση στο σημείο της συντριβής του Canadair OPEN

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο συντριβής του Canadair στην περιοχή του Πλατανιστού, στην Κάρυστο.

Σοκάρουν οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την επιχείρηση στο σημείο που συνετρίβη ένα Canadair της Πυροσβεστικής, την ώρα που επιχειρούσε για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στην Κάρυστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αεροσκάφος επέβαιναν δύο άτομα, για τον εντοπισμό και τη διάσωση των οποίων βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση.

Αυτή τη στιγμή, ελικόπτερο πετάει πάνω από το σημείο της συντριβής προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση, ενώ στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες ωστόσο δυσκολεύονται να επιχειρήσουν καθώς πρόκειται για δύσβατο σημείο στο οποίο μάλιστα μαίνονται φλόγες.

Σημειώνεται πως το εν λόγω αεροπλάνο ανήκε στην 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών. Πρόκειται για ένα CL-215 που απογειώθηκε από τη Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Δείτε το βίντεο






Η συντριβή καταγράφηκε, μάλιστα, σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.






Η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας

Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:52 αεροσκάφος τύπου CL-215, με πλήρωμα δύο Ιπταμένους, της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, κατέπεσε κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης στον Πλατανιστό Ευβοίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας – διάσωσης για τους δύο Ιπταμένους. Στην περιοχή έχουν σπεύσει 1 ελικόπτερο Super Puma και 1 ελικόπτερο ΑΒ-205 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα