Χαλάνδρι: Έκρηξη σε πολυκατοικία που διαμένει ο προϊστάμενος της κρατικής ασφάλειας

Χαλάνδρι: Έκρηξη σε πολυκατοικία που διαμένει ο προϊστάμενος της κρατικής ασφάλειας
Caption / ΣΚΑΪ

Εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια πυροδότησαν άγνωστοι στην είσοδο της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρής έκτασης φωτιά και φθορές.

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης με τοποθέτηση, από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες, αυτοσχέδιου εμπρηστικού-εκρηκτικού μηχανισμού αποτελούμενου από τέσσερα γκαζάκια εκ των οποίων εξερράγησαν τα τρία και ένα μπιτόνι με δύο λίτρα βενζίνη, σημειώθηκε μισή ώρα μετά τις δύο τα ξημερώματα, στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο διοικητής της Κρατικής Ασφάλειας, στο Χαλάνδρι.

Από την έκρηξη ξέσπασε φωτιά που κατεσβέσθη από την Πυροσβεστική, ενώ προκλήθηκε μαύρισμα και φθορές στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Ο διοικητής βρισκόταν εκείνη την ώρα βεβαίως στην οικία του με την οικογένειά του, ενώ η πράξη αυτή θεωρείται πως έχει σημειολογικό χαρακτήρα ως αντίποινα για τις απανωτές δικογραφίες που έχει σχηματίσει η συγκεκριμένη Υπηρεσία σε βάρος ατόμων που προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Κρατική Ασφάλεια και αναμένεται ανάληψη ευθύνης, από την ομάδα που είναι υπεύθυνη γι’ αυτή την ενέργεια.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα