Χανιά: Η αγωνία κορυφώνεται για την τύχη της 29χρονης τουρίστριας – Βρέθηκε βαλίτσα και GPS στο αυτοκίνητό της

Χανιά: Η αγωνία κορυφώνεται για την τύχη της 29χρονης τουρίστριας – Βρέθηκε βαλίτσα και GPS στο αυτοκίνητό της

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 29χρονης τουρίστριας που η τύχη της αγνοείται από τις 24 Ιουνίου. Μυστήριο με βαλίτσα και GPS που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό της.

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό 29χρονης Γαλλίδας, Γκιγκανό Βιολέτ, που βρισκόταν για διακοπές στην Κρήτη και η τύχη της αγνοείται από τις 24 Ιουνίου, όταν και είχε επικοινωνήσει για τελευταία φορά με τους γονείς της.

Οι ελληνικές Αρχές ενημερώθηκαν για την αγνοούμενη και για τον εντοπισμό της στήθηκε επιχείρηση στα νοτιοδυτικά παράλια των Χανίων, μεταξύ Κριού και Παλαιόχωρας, όπου το πρωί της Τρίτης βρέθηκε το αυτοκίνητο της και προσωπικά της αντικείμενα.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή του Κεδρόδασους και γίνονται σε στεριά και θάλασσα, με την συνδρομή ελικοπτέρου και την χρήση drone.

Σε αυτές συμμετέχουν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, ενώ συνδράμουν τοπικές εθελοντικές ομάδες και ομάδα του παραρτήματος Κισσάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

To απόγευμα της Τετάρτης, εκδόθηκε από την Ελληνική Αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού, Missing Alert, για την Βιολέτ.

 

Βαλίτσα και GPS εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο της 29χρονης

Πληροφορίες που μεταδίδει το zarpanews, αναφέρουν ότι στο αυτοκίνητό της 29χρονης, το οποίο βρέθηκε στην περιοχή του Κριού, εντοπίστηκαν μια βαλίτσα και μια συσκευή GPS.

Νωρίτερα είχε εντοπιστεί και ένα smart watch, το οποίο όμως δεν φαίνεται να σχετίζεται με την 29χρονη.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 29χρονη Γαλλίδα στις 21 Ιουνίου έρχεται στα Χανιά μόνη της προκειμένου να απολαύσει ολιγοήμερες διακοπές, όπως αναφέρει το cretapost.gr.

Η ίδια ενοικιάζει ένα αυτοκίνητο και πηγαίνει σε ξενοδοχείο της Παλαιόχωρας όπου είχε κλείσει τη διαμονή της.

Στη συνέχεια αρχίζει να κάνει βόλτες στην ευρύτερη περιοχή για να απολαύσει τα τοπία.

Η 29χρονη είχε σχεδόν καθημερινή «παρουσία» στα social media καθώς ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις της στην περιοχή. Παράλληλα, είχε επικοινωνία με την οικογένειά της. Αυτά όμως συνέβησαν μέχρι τις 24 Ιουνίου. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. Η οικογένειά της επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο όπου ήξερε ότι διέμενε η 29χρονη αλλά δεν είχε δώσει κανένα ίχνος ζωής.

Μάλιστα, η ίδια είχε κανονίσει να φύγει στις 28 Ιουνίου ωστόσο ποτέ δεν πήγε στο ξενοδοχείο για να πάρει τα πράγματά της.

Η οικογένειά της, με τη συνδρομή των Γαλλικών Αρχών, ενημέρωσαν την τοπική αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της νεαρής τουρίστριας.

Το τελευταίο «σήμα» στο κινητό της έδειχνε πως βρισκόταν στο Ελαφονήσι ωστόσο κατά τις έρευνες οι αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητο που είχε ενοικιάσει να είναι σταθμευμένο στην περιοχή Κριός (μία περιοχή ανάμεσα στην Παλαιόχωρα και το Ελαφονήσι).

Έκτοτε οι έρευνες εντατικοποιήθηκαν ακόμα περισσότερο με τις αρχές να κάνουν… φύλλο και φτερό όλη την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό της 29χρονης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα