Χανιά: Νεκρός 55χρονος που υπέστη καρδιακό ενώ κυνηγούσε

Τριήμερη Πανευρωπαϊκή άσκηση του Πυροσβεστικού Σώματος στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας. Πρώτη και δεύτερη ημέρα διημερίδα στο συνεδριακό κέντρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας με θέμα τις πυρκαγιές του 2007. Δεύτερη και τρίτη ημέρα 20 ώρες συνεχούς άσκησης με σενάριο κατάσβεσης δασικών πυρκαγιών, εκκένωσης χωριού και συγκροτήματος οικιών, καταδίωξη υπόπτων εμπρησμού και σύλληψη αυτών, διάσωση τραυματισμένων πυροσβεστών και πολιτών, παρουσία του Υπαρχηγού του Π.Σ. Αντιστράτηγου Ιωάννη Καρατζιά και ξένων εμπειρογνωμόνων του Πυροσβεστικού Σώματος από εφτά ευρωπαϊκές χώρες. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στις 19, 20 και 21 Μαΐου 2015.
(EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)
Τριήμερη Πανευρωπαϊκή άσκηση του Πυροσβεστικού Σώματος στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας. Πρώτη και δεύτερη ημέρα διημερίδα στο συνεδριακό κέντρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας με θέμα τις πυρκαγιές του 2007. Δεύτερη και τρίτη ημέρα 20 ώρες συνεχούς άσκησης με σενάριο κατάσβεσης δασικών πυρκαγιών, εκκένωσης χωριού και συγκροτήματος οικιών, καταδίωξη υπόπτων εμπρησμού και σύλληψη αυτών, διάσωση τραυματισμένων πυροσβεστών και πολιτών, παρουσία του Υπαρχηγού του Π.Σ. Αντιστράτηγου Ιωάννη Καρατζιά και ξένων εμπειρογνωμόνων του Πυροσβεστικού Σώματος από εφτά ευρωπαϊκές χώρες. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στις 19, 20 και 21 Μαΐου 2015. (EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο άτυχος άνδρας ήταν σε δύσβατη περιοχή στα Σφακιά, σε υψόμετρο 2.300 μέτρων, όταν υπέστη το καρδιακό επεισόδιο

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή 55χρονος Χανιώτης επιχειρηματίας, ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ ήταν σε δύσβατη περιοχή στα Σφακιά, όπου είχε πάει για κυνήγι.

Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00 του Σαββάτου, στη δύσβατη περιοχή  «Τση Γρας ο Σωρός», σε υψόμετρο περίπου 2.300 μέτρων. Τα άτομα που ήταν μαζί του κάλεσαν σε βοήθεια.

Στο σημείο έφτασαν από νωρίς κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τις Βρύσσες και την Ανώπολη, ενώ σηκώθηκε και ελικόπτερο για την παραλαβή του Χανιώτη επιχειρηματία- κυνηγού, το οποίο παρά τη νέφωση κατάφερε να προσεγγίσει το σημείο.

Λίγο πριν τις 16:00 τον άτυχο άνδρα παρέλαβε ελικόπτερο από την Ανώπολη και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, χωρίς τις αισθήσεις του. Όταν έφθασαν στο Νοσοκομείο Χανίων, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

(Πηγή: zarpanews.gr, φωτό αρχείου)

SHARE:

24Media Network