Χανιά: Υπό κράτηση έως την απολογία του 52χρονος που χτυπούσε τα παιδιά του – Επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Χανιά: Υπό κράτηση έως την απολογία του 52χρονος που χτυπούσε τα παιδιά του – Επιτέθηκε σε αστυνομικούς
zarpanews

Ο 52χρονος που άσκησε σωματική βία εναντίον της συζύγου του, των τριών ανήλικων παιδιών του, αλλά και δύο γειτόνων, θα οδηγηθεί την Παρασκευή στο Τριμελές Αυτόφωρο Χανίων.

Ενώπιον του τριμελούς πλημμελειοδικείου Χανίων, θα οδηγηθεί και πάλι αύριο στις 12 το μεσημέρι ο 52χρονος από τα Χανιά, που συνελήφθη χθές απο την αστυνομία μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, χθες το μεσημέρι, ο 52χρονος, χτύπησε τη 17 χρονη κόρη του μέσα στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Νέας Χώρας.

Η ανήλικη φώναζε για βοήθεια προκαλώντας την επέμβαση γειτόνων που επίσης δέχτηκαν επίθεση απο τον κατηγορούμενο.

O 52χρονος οδηγήθηκε σήμερα, Πέμπτη στο αυτόφωρο από το οποίο ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, καθώς δεν είχε δικηγόρο υπεράσπισης.

Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών καθώς και για αντίσταση κατά της αρχής. Ο κατηγορούμενος με απόφαση του δικαστηρίου, εξακολουθεί να κρατείται. Κατηγορείται επίσης, για σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά αστυνομικών.

Η δίκη πήρε αναβολή για αύριο, ενώ ο συλληφθείς θα παραμείνει υπό κράτηση.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο 52χρονος, άρχισε να χτυπά την μεγαλύτερη κόρη του επειδή εκείνη, άργησε δύο λεπτά να γυρίσει σπίτι από το σχολείο.

Η ανήλικη φώναζε για βοήθεια ξεσηκώνοντας την γειτονιά. Ανήσυχος, ένας γείτονας έσπευσε να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε το παιδί καθισμένο σε μία καρέκλα και τον πατέρα του από πάνω, να την χτυπάει με ένα ξύλο.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr ο 65χρονος γείτονας που έχει οπτική επαφή με το σπίτι της οικογένειας, παρενέβη. Ο 52χρονος άνδρας εξοργισμένος του είπε να μην ανακατεύεται και του επιτέθηκε.

Ακολούθησε καταδίωξη και λίγη ώρα αργότερα ο 52χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Η 17χρονη, στην καταγγελία της υποστήριξε πως δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ενώ ο πατέρας της φέρεται να βιαιοπραγούσε και στα δύο μικρότερα παιδιά με την ανοχή και την υποστήριξη της συζύγου και μητέρας τους, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες από περίοικους, η αστυνομία έχει κληθεί αμέτρητες φορές στο συγκεκριμένο σπίτι μετά από καταγγελίες γειτόνων, αλλά πάντα έως τώρα έφευγε άπραγη, λόγω της στάσης της μητέρας, η οποία επέμενε ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα