Χωρίς Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ την Πέμπτη λόγω 24ωρης απεργίας

Στάσεις εργασίας των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος), από την έναρξη έως τις 10:00 σε μετρό και τραμ και από τις 12:00 έως τις 16:00 στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Στάσεις εργασίας των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος), από την έναρξη έως τις 10:00 σε μετρό και τραμ και από τις 12:00 έως τις 16:00 στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ταλαιπωρία ξανά για το επιβατικό κοινό. Τι ζητά το σωματείο των εργαζομένων

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν την Πέμπτη οι συρμοί του μετρό του ΗΣΑΠ και του Τραμ, λόγω 24ωρης απεργίας που προγραμματίζουν οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Αναμένεται άλλη μια μέρα ταλαιπωρίας για τους κατοίκους της πρωτεύουσας με τους δρόμους όπως κάθε φορά να είναι απροσπέλαστοι.

"Απαιτούμε να αποσυρθεί εδώ και τώρα η καταστροφική και αδικαιολόγητη ρύθμιση τροποποίησης του άρθρου 5 του νόμου 3920/2011 που μειώνει τα έσοδα της ΣΤΑ.ΣΥ και θέτει σε άμεσο κίνδυνο τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της" δηλώνουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες επισημαίνοντας πως η εν λόγω ρύθμιση θα προκαλέσει τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημιά στο φορέα στερώντας του νόμιμα έσοδα απαξιώνοντάς τον και υπονομεύοντας το δημόσιο χαρακτήρα του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
SHARE:

24Media Network