Χρήστος Λούλης: “Δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός”

Χρήστος Λούλης: “Δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός”
Ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης Eurokinissi

Για το σποτ της ΓΓΠΠ που αποσύρθηκε λόγω αντιδράεων για σεξισμό, μίλησε ο Χρήστος Λούλης. "Έπρεπε να πάρουν άλλον ηθοποιό, δεν ταίριαζα εγώ", ανέφερε.

Στο Πρωινό μίλησε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης για το σποτ της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για τον συνωστιμό στις πλατείες, το οποίο αποσύρθηκε μετά από αντιδράσεις για σεξισμό.

“Με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν μπορώ να βοηθήσω σε ένα σποτάκι για αυτό το μήνυμα, εννοείται αφιλοκερδώς. Πήγα, διάβασα το σενάριο, δεν είδα κάτι σεξιστικό μέσα, επομένως το κάναμε. Το σποτάκι αυτό δεν πέρασε το μήνυμά του, γιατί ο κόσμος έμεινε σε άλλα πράγματα, το κατέβασαν και καλά έκαναν που το κατέβασαν”, δήλωσε.

Ως προς το πώς του φάνηκε το σενάριο και αν πρότεινε κάτι άλλο, ο Χρήστος Λούλης δήλωσε: “Δεν πρότεινα κάτι άλλο, γιατί δεν είναι η δουλειά μου. Εγώ δεν είμαι καλός στο να γράφω. Δεν έπαθα και την πλάκα μου, αλλά εντάξει, λέω ένα σποτάκι θα κάνουμε”.

“Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός. Δεν μπορούμε να δείχνουν έναν άντρα να προσπαθεί να διορθώσει μια γυναίκα που κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός”, πρόσθεσε σχετικά με τα σχόλια περί σεξισμού. “Η πρόθεση, απ’ ό,τι καταλαβαίνω, ήταν να βγει ένα σποτάκι κάπως χαλαρό, όχι και τόσο σοβαροφανές. Απέτυχε. Συμφωνώ που αποσύρθηκε, εφόσον δεν πέτυχε τον σκοπό του”, ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

‘Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να παίξω έναν “μάτσο”. Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο λάθος ήταν ότι πήραν εμένα, έπρεπε να έπαιρναν έναν άλλον ηθοποιό να το κάνει αυτό, δεν ταίριαζα εγώ. Κάποιος μικρότερος ή ενδεχομένως με άλλη ενέργεια. Νομίζω ότι η εντύπωση που θα έδινε κάποιος άλλος να ήταν πιο γλυκιά, πιο καλή”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα