Δ.Σ Χαλανδρίου: Ψήφισμα καταδίκης του δημάρχου για απειλητικό SMS σε δημοτική σύμβουλο

Δ.Σ Χαλανδρίου: Ψήφισμα καταδίκης του δημάρχου για απειλητικό SMS σε δημοτική σύμβουλο

Το sms σύμφωνα με το ψήφισμα στάλθηκε δύο ημέρες πριν από κρίσιμο δημοτικό συμβούλιο για την ψήφιση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού του δήμου

Με 21 ψήφους υπέρ και 20 (κατά και λευκά) το δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου εξέδωσε ψήφισμα καταδίκης του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου για την αποστολή, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, απειλητικού – εκφοβιστικού sms προς την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Χρυσούλα Μάζη δύο ημέρες πριν από κρίσιμο δημοτικό συμβούλιο για την ψήφιση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού του δήμου.

Ειδικότερα στο ψήφισμα καταδίκης, αναφέρεται:

«Δύο μέρες πριν το τελευταίο κρίσιμο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος απέστειλε στη δημοτικό σύμβουλο Χρυσούλα Μάζη ένα απειλητικό sms. όχι μόνο απηύθυνε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς προς τον επίσης δημοτικό σύμβουλο σύζυγό της Τ. Ευσταθίου, αλλά εκτόξευε απειλές για απαίτηση εξοντωτικών αποζημιώσεων, που θα οδηγούσαν στην επαγγελματική της καταστροφή.

Είναι προφανές ότι μια τέτοια στάση θέτει ζήτημα δημοκρατίας. Είναι απαράδεκτη και αυταρχική η συγκεκριμένη στάση και το δημοτικό συμβούλιο την καταδικάζει. Δεν μπορεί η οποιαδήποτε πολιτική αντίθεση εντός δημοτικού συμβουλίου, να αποτελεί αντικείμενο απειλών και ποινικοποίησης.»

Το εκφοβιστικό, απειλητικό μήνυμα του δημάρχου «προέτρεπε» τη σύμβουλο «να μαζέψει τον διαταραγμένο σύζυγό της» (τον επίσης ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Τάσο Ευσταθίου), γιατί «δεν θα της φθάνει όλο το φαρμακείο (το οποίο διατηρεί η κυρία Μάζη στο Χαλάνδρι) για να πληρώσει τις μηνύσεις που θα τους κάνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κοινωνικό Μέρισμα: Πανικός στα ΚΕΠ -Τι ζητούν οι δικαιούχοι
Προσλήψεις 2 χειριστών μηχανημάτων στο Δ. Αγρινίου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα