Τα δάκρυα του Σταρόβα επί σκηνής για τον Μαχαιρίτσα

Τα δάκρυα του Σταρόβα επί σκηνής για τον Μαχαιρίτσα
Δημήτρης Σταρόβας και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας επί σκηνής Eurokinissi

Ο Δημήτρης Σταρόβας αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα από τη σκηνή της παράστασης "Toc Toc". Μιλώντας για τον καλλιτέχνη, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία.

Θλίψη σκόρπισε στους οικείους του και στους συνεργάτες του ο ξαφνικός θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα το πρωί της Δευτέρας, μετά από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 63 ετών.

Οι συνάδελφοί του, στιχουργοί, συνθέτες και ερμηνευτές, και οι φίλοι του ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Μαχαιρίτσας δεν είναι πια ανάμεσά μας και πως δεν θα ξανατραγουδήσει στο πλάι τους.

Ο καθένας προσπάθησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο, με πολλούς καλλιτέχνες να του αποδίδουν φόρο τιμής μέσω των social media, με συγκινητικές αναρτήσεις και όμορφα λόγια.

Ο συνάδελφος και πολύ καλός του φίλος Δημήτρης Σταρόβας τον αποχαιρέτησε από τη σκηνή του θεάτρου, μετά το τέλος της παράστασης “Toc Toc” στην οποία έπαιζε το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Σταρόβας λύγισε καθώς μιλούσε για τον αγαπημένο του φίλο και ξέσπασε σε κλάματα. Το συγκινητικό βίντεο ανέβασε στο Instagram ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το συνόδευσε και με ένα μήνυμα.

“Ο Δημήτρης είναι σαν αδερφός μου… έχουμε περάσει και έχουμε ζήσει πολλά πράγματα, και θα ζήσουμε και άλλα τόσα πρώτα ο Θεός… δεν τον είχα δει ποτέ να κλαίει… και χθες έκλαψε για τον φίλο του τον Λαυρέντη… με έκανες και έκλαψα και εγώ αδερφέ μου… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΑΥΡΕΝΤΗ”.

Το τελευταίο “αντίο”

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του καλλιτέχνη θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 15:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Μαχαιρίτσα στο Facebook. Ακόμα, η οικογένεια Μαχαιρίτσα έκανε έκκληση αντί στεφάνων να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση “Μαζί για το παιδί”:

“Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη 11/9/19 στις 15:30 Στο Κοιμητήριο Ζωγράφου .

Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση “Μαζί για το παιδί”.

Τα στοιχεία για όποιους θα θέλουν να κάνουν δωρεά αντί στεφάνου:

EUROBANK

Αρ. Λογ. 0026.0102.16.0200303078

IBAN: GR 8302 601020000 160200303078

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ. Λογ. 6017 0400 56698

ΙΒΑΝ: GR210 171 0170 0060 1704 0056 698

*Παρακαλούμε σημειώστε στην αιτιολογία: Εις μνήμην Μαχαιρίτσα

Ή τηλεφωνικά στο 210 74 82 690.”

Νωρίτερα είχε ανακοινώσει την απώλειά του και είχε ζητήσει απλότητα και διακριτικότητα:

“Η οικογένεια του λατρεμένου και χιλιοτραγουδισμένου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ανακοινώνει με οδύνη την απώλειά του. Οι εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης μας συγκινούν. Ο ίδιος θα επιθυμούσε διακριτικότητα και απλότητα.”


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα